Aannemers en bouwbedrijven

Nieuwbouw, renovatie of een grote verbouwing? Deze is pas écht af nadat de opleveringsschoonmaak een feit is. Bij Schilten Schoonmaak kunt u terecht voor professionele schoonmaak na een verbouwing of opleving van een nieuwbouwwoning. Wij zorgen ervoor dat het op te leveren pand fris en gebruiksklaar is en bouwschoon kan worden opgeleverd.

Huis laten schoonmaken na verbouwing door een schoonmaakbedrijf

De schoonmaak na een verbouwing is een flinke klus. Het grote werk is weliswaar afgerond, de muren staan, de vloer is gelegd en alle apparatuur is aanwezig, maar voordat de woning opgeleverd kan worden, moet deze wel stofvrij gemaakt worden. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van uw huis of bedrijfsruimte na (ver)bouwwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het verzamelen en afvoeren van afval, het ontdoen van een cementsluier, het verwijderen van stickers, het poetsen van het sanitair en het reinigen van de vloer.

Bouwschoon opleveren nieuwbouw

(Ver)bouw van een woning of kantoorruimte vergt veel tijd en in de regel duurt dit vaak langer dan aanvankelijk geraamd. Op het moment dat de datum van oplevering bekend is, wilt u de ruimte graag zo snel mogelijk in gebruik nemen. Wij zorgen ervoor dat het pand binnen no-time bouwschoon is, zodat deze klaar is voor oplevering. Stof is het meest voorkomende probleem tijdens een verbouwing en komt in ieder hoekje en kiertje. Onze medewerkers hebben veel oog voor detail en geen enkel hoekje ontsnapt aan de stofzuiger.

U bepaalt zelf of u het hele huis of een gedeelte van de woning laat schoonmaken. Onderdelen die wij grondig kunnen reinigen zijn:

Tijdens de bouw beroep doen op onze schoonmaakdiensten

U kunt het huis laten schoonmaken na verbouwing, maar ook tijdens de bouw kunt u een beroep doen op de ervaren werknemers van Schilten Schoonmaak. U kunt ons onder andere inhuren voor bouwopruimwerkzaamheden en/of de wekelijkse schoonmaak van uw ketenpark. Hierdoor blijft uw bouwplaats en schaftkeet op orde. Dit vergroot de veiligheid en het werkplezier van uw medewerkers.

Professionele schoonmaak na verbouwing of renovatie uitbesteden? Neem contact op!

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn met professionele schoonmaak voor nieuwbouw? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met u om een advies voor u op te stellen voor de schoonmaakwerkzaamheden inclusief een vrijblijvende offerte. Wij bieden een totaalpakket aan schoonmaakdiensten en kunnen iedere klus naar behoren uitvoeren met een team van gemotiveerde en gecertificeerde medewerkers en meer dan 60 jaar ervaring.