Professionele Schoonmaak in de Zorg

Schilten Schoonmaak zorgt voor een hygiënische en gastvrije omgeving, zowel voor patiënten als voor personeel. Schoonmaken in de zorg is een uiterst secure zaak die onze professionele medewerkers erg serieus nemen. Zij zorgen er niet alleen voor dat protocollen worden nageleefd, maar garanderen ook dat schoonmaken in de zorg gericht is op de patiënt. Wij zorgen ervoor dat het schoonmaken van een verpleeghuis of zorginstelling veilig en fijn is.

Zorgvuldig schoonmaken in de zorg

Als geen ander weet Schilten Schoonmaak dat er voor de diverse branches andere regels en protocollen gelden. Dit is waarom wij branche-specifieke schoonmaakdiensten aanbieden zoals de schoonmaak van laboratoria en gezondheidscentra. Wij zorgen er dan ook dat de medewerkers die schoonmaken in de zorg standaard uitgerust zijn met specifieke kennis en ervaring die nodig is om te kunnen schoonmaken in de zorg. Specifiek voor de schoonmaak in gezondheidscentra houden onze medewerkers rekening met de strikte eisen die van toepassing zijn ter bescherming van patiënt, personeel en apparatuur. De schoonmakers van Schilten vinden het namelijk belangrijk dat zowel bezoekers als personeel een schone en veilige omgeving ervaren.

Het belang van privacy bij schoonmaak

Als professioneel schoonmaakbedrijf zijn wij er ons van bewust dat privacy een grote rol speelt bij schoonmaken in de zorg. Of het nu gaat om schoonmaak in een verpleeghuis of een gezondheidscentra, wij zorgen ervoor dat onze diensten worden uitgevoerd door niet-leden van de zorginstelling. Op deze manier garanderen wij de veiligheid van patiëntgegevens. We zijn een 100% onafhankelijke partij en zorgen ervoor dat de schoonmaak van een zorginstelling secuur verloopt. Bezoekers ervaren een steriele omgeving zonder dat zij erbij stil hoeven te staan dat er derden aanwezig zijn voor de schoonmaak van de zorginstelling.

Een uitgebreid dienstenpakket voor schoonmaken in een zorginstelling

Een gezondheidscentra of verpleeghuis schoonmaken stopt niet bij reiniging. Schilten Schoonmaak ontzorgt opdrachtgevers op het gebied van algemeen schoonmaakonderhoud. Voor de schoonmaak van een zorginstelling bieden wij daarom ook glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud aan. Ligt er tapijt in de woonkamer van het verpleeghuis of wachtkamer van de kliniek? Wij zorgen voor secure tapijtreiniging. Gebaseerd op uw wensen en verwachtingen stellen wij het optimale dienstpakket voor schoonmaak in de zorg samen.

Uw professionele partner voor schoonmaken in de zorg

Met meer dan 60 jaar ervaring met schoonmaken in de zorg is Schilten Schoonmaak een betrouwbare expert. Onze opdrachtgevers variëren van gezondheidscentra en tandartspraktijken tot verpleeghuizen en fysiotherapiepraktijken. Ieder van onze opdrachtgevers is tevreden met onze diensten op het gebied van schoonmaak in de zorg en ervaart door op maat gemaakte planningen een duurzame samenwerking. Dit kunnen wij ook voor u doen. Wat kunnen wij voor u betekenen? Voor een schone en veilige zorginstelling neemt u contact met ons op.