Scholen en kinderdagverblijven

Ouders die op zoek zijn naar een school of kinderdagverblijf voor hun kind, kiezen graag voor een prettige en veilige schoolomgeving. Schone vertrekken zijn hierbij essentieel. Een hele uitdaging, want juist scholen en kinderdagverblijven worden intensief gebruikt en dienen daarom dagelijks grondig schoongemaakt te worden.

Het schoonmaken van scholen en kinderdagverblijven vraagt niet alleen om ‘schoonmaakkracht’, maar ook om een flexibele instelling. Bij Schilten Schoonmaak kunt u uw school of kinderdagverblijf laten reinigen op het moment dat ú dat past: zo wordt er rekening gehouden met onderwijsinstellingen die avondonderwijs aanbieden en wordt het schoonmaakrooster aangepast aan de onderwijskalender.

Bij een school is ook een goede uitvoering van de zomerschoonmaak van groot belang. Het op de juiste wijze behandelen van de meestal linoleum vloeren: strippen en conserveren, glasbewassing en de grote schoonmaak van de lokalen, meubilair en sanitaire ruimten zijn bepalend voor het onderhoud van de school.