Scholen en kinderdagverblijven schoonmaken 

Scholen en kinderdagverblijven hebben te maken met (jonge) kinderen en daarom is het extra belangrijk om het pand schoon te houden. Voor ouders is het immers erg belangrijk dat hun kinderen in een schone omgeving verblijven wanneer ze op school zitten of bij het kinderdagverblijf zijn. Het is dan ook essentieel dat de schoonmaak van scholen en kinderdagverblijven grondig en met precisie wordt uitgevoerd. 

Scholen schoonmaken vanwege intensief gebruik

Het schoonmaken van scholen en kinderdagverblijven vraagt niet alleen om ‘schoonmaakkracht’, maar ook om een flexibele instelling. Bij Schilten Schoonmaak kunt u uw school laten schoonmaken op het moment dat het u past. Zo wordt er rekening gehouden met onderwijsinstellingen die avondonderwijs aanbieden en wordt het schoonmaakrooster aangepast aan de onderwijskalender en wekelijkse roosters. Juist door de dagelijkse drukte en de vele bezoekers is het schoonmaken van een school belangrijk. Schilten Schoonmaak heeft inmiddels meer dan 55 jaar werkervaring en met professionele- én gecertificeerde schoonmakers is ons geen klus te kwaad! 

Schoonmaak school Dordrecht

Bij een school is tevens een goede uitvoering van de zomerschoonmaak van groot belang. Het op de juiste wijze behandelen van de meestal linoleum vloeren: strippen en conserveren, glasbewassing en de grote schoonmaak van lokalen, meubilair en sanitaire voorzieningen zijn bepalend voor het totale onderhoud van de school. Daarbij is een grondige schoonmaak tijdens de zomervakantie niet overbodig. Er komen dan beduidend minder mensen in de school, maar een goede zomerschoonmaak voor de scholen weer opengaan kan geen kwaad. 

Het belang van het schoonmaken van een kinderdagverblijf 

Een kinderdagverblijf heeft de opvang van jonge kinderen die vaak nog over de grond kruipen. Het is dus extra belangrijk dat het kinderdagverblijf dagelijks grondig wordt schoongemaakt. Zeker voor ouders is een schone omgeving voor hun kind één van de cruciale punten bij het kiezen van een geschikte kinderopvang. Onder andere daarom is het essentieel om uw kinderdagverblijf schoon te laten maken. Een schoon pand is daarmee om meerdere redenen belangrijk. 

Ook wanneer u een schoonmaakbedrijf zoekt voor het schoonmaken van uw kinderdagverblijf, heeft u bij Schilten Schoonmaak de mogelijkheid voor flexibele tijden. Overdag een kinderdagverblijf schoonmaken is lastig omdat de kinderen dan aanwezig zijn en hun slaap nodig hebben. Daarom biedt Schilten Schoonmaak de mogelijkheid om uw pand schoon te laten maken in de avonduren. Zo is de volgende dag alles weer schoon en klaar voor de kinderen, zodat zij veilig kunnen spelen. 

Meer weten over de schoonmaak van scholen of de kinderopvang?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het schoonmaken van scholen of de kinderopvang? Dat is natuurlijk mogelijk! U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor advies en een prijsopgave via ons contactformulier. Wij nemen dan contact met u op.