Schoonmaak Hendrik Ido Ambacht

Schoonmaak Hendrik Ido Ambacht

Wie op zoek is naar een schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambacht is bij Schilten Schoonmaak aan het juiste adres! Wij zijn actief sinds 1959 en uitermate ervaren in de schoonmaak van trappenhuizen, kantoren, scholen, praktijken, winkels, parkeergarages en andere gelegenheden. Niet voor niets is Schilten Schoonmaak een vertrouwd gezicht in de regio Hendrik Ido Ambacht

Onze werkwijze

De medewerkers van Schilten Schoonmaak reinigen dagelijks talloze panden in Hendrik Ido Ambacht en andere plaatsen. Hierbij wordt het werk voor onze vaste klanten waar mogelijk verricht door een vaste medewerker: zo heeft de klant altijd een vertrouwd gezicht voor de schoonmaak van het pand. Andere kernbegrippen van Schilten Schoonmaak zijn: schoonmaakdiensten tegen een concurrerend tarief, een goede begeleiding en gemotiveerd personeel.

Onze facilitaire diensten

Schilten Schoonmaak levert een compleet pakket aan bedrijfsdiensten. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing, gevelreiniging, bedrijfscatering en de levering van sanitaire benodigdheden. Alle deze diensten zijn met elkaar te combineren waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u zich blijven focussen op uw bedrijfsbelang en wij op dat van ons.

Hoge kwaliteit schoonmaak in Hendrik Ido Ambacht

Dankzij goed opgeleid personeel en hoogstaande schoonmaakproducten verzorgen wij schoonmaak van hoge kwaliteit. Uiteraard houden wij bij onze schoonmaakproducten rekening met het milieubewuste aspect. Daarnaast maken wij strikt gebruik van kwaliteitcontroles. Hierbij zorgt de rayonmanager ervoor dat de ruimte alvorens de oplevering goed gecheckt wordt op hygiëne en de mate van schoonmaak. Zo verzekeren wij onze klanten altijd het beste en schoonste resultaat met een snelle service.

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken en ons bedrijf te presenteren. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.