Schoonmaakbedrijf Krimpen aan de Lek

Schoonmaakbedrijf Krimpen aan de Lek

Schilten Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf dat een divers pakket aan schoonmaakdiensten voor bedrijven levert. Schilten Schoonmaak is in 1959 begonnen in Dordrecht en sindsdien hebben wij ons werkgebied steeds verder uitgebreid. Door onze succesvolle en professionele werkwijze bieden wij onze schoonmaakdiensten ook aan in Krimpen aan de Lek. Bij ons kunt u terecht voor het professioneel schoonmaken van bedrijfspanden zoals kantoren, winkels, scholen, magazijnen, bouwbedrijven en meer.

Krimpenerwaard - Schilten Schoonmaak

Diverse schoonmaakdiensten

Bij Schilten Schoonmaak houdt u uw waardevolle bedrijfspand schoon van binnen én van buiten. U kunt bij ons terecht voor reguliere facilitaire diensten zoals het schoonmaken van bedrijfsinterieur en schoonmaakonderhoud. Daarnaast bestaat onze dienstenaanbod onder meer uit: vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing, gevelreiniging, bedrijfscatering, huismeesterdiensten en de levering van sanitaire benodigdheden. Door grondige reiniging en regelmatig onderhoud behouden bedrijfspanden hun waarde en toegankelijke uitstraling.

schoonmakers na reguliere werktijden

Ook hebben wij ervaring in het schoonmaken van vervuilde woningen en woningen na calamiteiten zoals brand of waterschade.

Hoge kwaliteit en betrouwbare service

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Schilten Schoonmaak. Onze medewerkers zijn dan ook gespecialiseerde schoonmakers die hiervoor zijn opgeleid en verstand van zaken hebben. Ons personeel wordt goed begeleid en zijn gemotiveerde specialisten. Daarnaast werken wij uitsluitend met professionele schoonmaakmiddelen en schoonmaakapparatuur van hoge kwaliteit. Om deze hoge kwaliteit te waarborgen worden er bovendien regelmatig kwaliteitscontroles uitgevoerd door onze rayonmanagers.

Persoonlijk contact met een vertrouwd gezicht

Naast hoge kwaliteit vinden wij persoonlijke communicatie erg belangrijk binnen Schilten Schoonmaak. Wij zijn daarom een platte organisatie waardoor communicatie wij uw vragen snel behandelen. Wij zetten onze onze medewerkers alleen in binnen een vaste klantenkring. Hierdoor wordt er een vertrouwd gezicht en persoonlijk contact gecreëerd voor de schoonmaak van uw pand. Ook zijn onze verzorgingsgebieden in overzichtelijke rayons ingedeeld, onder leiding van rayonmanagers die relatief kleine groepen medewerkers toebedeeld hebben. Zodoende kunnen wij onze aandacht volledig richten op het verlenen van op maat gemaakte service.

Vrijblijvend advies en offerteaanvraag

Bent u geïnteresseerd in de facilitaire diensten die wij bieden? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies of afspraak. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.