Schoonmaak vervuilde woningen

Soms heeft een woning gespecialiseerde schoonmaak nodig om weer leefbaar te worden. Vaak gaat het om een schrijnende situatie, waarin discretie en professionaliteit erg belangrijk zijn. In veel gevallen schaamt de eigenaar van de vervuilde woning zich voor de staat van zijn of haar huis. Ook komt het voor dat niet de eigenaar, maar bewindvoerders of professionele begeleiders van de cliënt een schoonmaakbedrijf inschakelen. Of dat nabestaanden met een verwaarloosde woning geconfronteerd worden. Daarom gaat Schilten Schoonmaak altijd discreet om met de situatie. We maken van tevoren duidelijke afspraken en gaan snel en professioneel te werk. Zo wordt de woning zo snel mogelijk weer leefbaar gemaakt.

Wat houdt de schoonmaak van een vervuilde woning in?

Wat er precies komt kijken bij het schoonmaken van vervuilde huizen verschilt per geval. Vaak behoren sowieso het grondig schoonmaken en desinfecteren van de woning hierbij. Soms moet er ook een ontruiming van de huisraad, meubels en afval uitgevoerd worden. En ook het verwijderen van geuren is een veel voorkomende activiteit. Wat er precies nodig is, wordt van tevoren afgesproken. Zo weten alle partijen precies wat ze kunnen verwachten.

Waarom Schilten Schoonmaak inschakelen bij een verwaarloosde woning?

Bevindt u zich in een situatie waarin een vervuilde of verwaarloosde woning grondig gereinigd moet worden? Dan helpen wij u graag verder. Of u nou de woningeigenaar, nabestaande of bewindspersoon bent of dat u op enige andere manier betrokken bent bij de vervuilde woning, we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. We hebben al meer dan 60 jaar schoonmaak ervaring en geen klus is ons te groot. Onze professionele medewerkers gaan secuur en discreet te werk. Ze ontzorgen u tijdens het proces en leveren een heerlijk schone woning op.

Alle werkzaamheden in overleg

Niet in alle vervuilde huizen zijn dezelfde werkzaamheden vereist. Wat er precies nodig is, verschilt per situatie. Daarom biedt ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht altijd maatwerk. We luisteren naar uw wensen en schatten de situatie in. Op basis daarvan brengen we een advies uit en bepalen we samen met u welke werkzaamheden gewenst zijn. Uiteraard ontvangt u van tevoren een duidelijke prijsindicatie van ons, zodat er ook op dat gebied geen verrassingen zijn. Pas als u akkoord bent, gaan wij aan de slag.