Schoonmaakonderhoud

Een perfect uitgevoerde schoonmaakonderhoud klus begint bij ervaren en betrouwbaar personeel. Bij Schilten Schoonmaak kunt u daarop rekenen! Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Dordrecht welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Zo verzekeren wij een goede begeleiding vanuit onze medewerkers, waardoor de kwaliteit (van afgesproken en uitgevoerde werkzaamheden) wordt gewaarborgd. Door de korte lijnen in ons bedrijf kunnen wij snel anticiperen op uw wensen. Hierbij kan het zowel gaan om reguliere schoonmaak in een kantoor, praktijk, magazijn of showroom, de aanschaf van schoonloopmatten, uitvoeren van een dieptereiniging, leveren van sanitaire benodigdheden, bedrijfscatering of glasbewassing, een breed dienstenpakket op facilitair gebied is mogelijk!

Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Wij bieden professionele schoonmaakonderhoud door onder andere te werken met reinigingsmiddelen van Kleen. Deze producten zijn voorzien van een ecolabel. Deze reinigingsmiddelen zijn voorzien van goede geuren zodat u als klant ook ruikt dat er is schoongemaakt.

Tijdregistratie

Bedrijven waarbij we buiten de kantooruren werkzaam zijn, zetten we een tijdregistratiesysteem in. Met dit systeem kunnen we de werktijden van de medewerkers monitoren. Hierdoor kunnen we garanderen dat de afgesproken uren, ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Er zal dan ook nooit te veel betaald worden voor dat wat u krijgt!

Digitale kwaliteitscontrole

De kwaliteitscontroles worden door onze rayonmanagers regelmatig uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van schoonmaakruimtes en de complexiteit van de werkzaamheden, worden deze door ons ingepland via een kwaliteitscontroleplanning. De meting wordt met behulp van een tablet uitgevoerd en het resultaat van de controle ontvangt u in de mailbox. Desgewenst kunt u ervoor kiezen om wel of niet mee te lopen met de kwaliteitscontrole. Na afloop worden de resultaten van de controle met onze medewerker(s) besproken. In het kwaliteitsrapport kunt u in één oogopslag zien, wat het resultaat van de controle is.

Flexclean

Bent u nog niet toe om volledig de schoonmaak uit te besteden aan een schoonmaakbedrijf dan bieden wij u de mogelijkheid om te wennen aan de voordelen van de schoonmaak uitbesteden zodat u zich kan richten op uw kern activiteiten. Met ons flexclean concept bieden wij u een flexibele schil voor de schoonmaak van uw kantoor. Meer informatie over flexclean.