Als VvE de schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes uitbesteden?

Gedeelde ruimtes zoals het trappenhuis, de galerij of gedeelde bergingen moeten goed worden onderhouden en regelmatig een schoonmaakbeurt krijgen. Het is zonde om bij gebrek aan tijd een trappenhuis of portiek te laten verslonzen. Dit kan immers ook de waarde van uw huis of appartement doen dalen. Schilten Schoonmaak biedt verschillende diensten voor VvE’s met betrekking tot de schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes. 

Als VvE op zoek naar een schoonmaakbedrijf?

Wanneer u in een woon- of appartementencomplex woont heeft u te maken met een VvE (Vereniging van Eigenaren). Deze commissie bepaald onder andere wat er door de bewoners maandelijks afgedragen wordt om met dit geld het gedeelde pand te onderhouden. Denk hierbij ook aan de schoonmaak van het trappenhuis of gedeelde portieken. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw complex? Schilten Schoonmaak is u graag van dienst. Wij bieden verschillende diensten aan die uw pand ten goede komen. 

schilten trappenhuis vve schoonmaak

Schoonmaak van het trappenhuis en andere gedeelde ruimtes is niet overbodig

Dagelijks maken bewoners en bezoekers gebruik van het trappenhuis in uw pand en daarom is het logisch dat deze snel toe is aan een schoonmaakbeurt. Tevens is het trappenhuis vaak buiten het pand waardoor stof en vuil zich gemakkelijk over alle verdiepingen kan verspreiden. Het schoonmaken van het trappenhuis is daardoor geen overbodige luxe maar wie gaat dit doen? Omdat vrijwel alle bewoners aan het werk zijn is het uitbesteden van de schoonmaak een goede optie. Zo zorgt u voor een constant schone omgeving voor u en uw medebewoners zonder dat het u veel tijd kost. 

Tegelijkertijd is het portiek of een andere gedeelde ruimte waar vaak mensen komen plekken die snel vies worden. Naast de schoonmaak van het portiek, is ook de glasbewassing en gevelreiniging van gemeenschappelijke ramen, deuren en muren noodzakelijk. Ook deze werkzaamheden kan Schilten Schoonmaak voor u uit handen nemen. 

Professioneel onderhoud door Schilten Schoonmaak

Of het nu gaat om de schoonmaak van een trappenhuis, het reinigen van gevels of andere onderhoudswerkzaamheden die u als VvE wilt uitbesteden, Schilten Schoonmaak helpt u graag. Met meer dan 60 jaar ervaring en een groot team aan gecertificeerde schoonmakers zijn we inmiddels een begrip in de regio. 

Meer weten?

Bent u namens uw VvE op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Schilten Schoonmaak biedt niet alleen periodieke schoonmaak aan, maar ook glasbewassing en gevelreiniging. Zo heeft u alle schoonmaakactiviteiten bij één bedrijf en heeft u maar één contactpunt nodig. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Een afspraak is snel gemaakt, waarbij wij u middels een kennismakingsgesprek vrijblijvend advies geven.