Schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel

Schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel

Schilten Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf met een divers pakket aan schoonmaakdiensten voor bedrijven en organisaties. Schilten Schoonmaak bestaat al sinds 1959 en breidt steeds verder uit. U kunt bij ons terecht voor professionele schoonmaakdiensten in Krimpen aan den IJssel. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van diverse bedrijfspanden zoals het schoonmaken van kantoren, scholen, showrooms, magazijnen, winkels en meer.

Ruim aanbod aan schoonmaakdiensten

Schilten Schoonmaak is van alle markten thuis op het gebied van reiniging en schoonmaak. Wij zijn ervaren experts in facilitaire diensten zoals het schoonmaken van bedrijfsinterieur en schoonmaakonderhoud. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor diensten als: tapijtreiniging, vloeronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, bedrijfscatering, huismeesterdiensten en het leveren van sanitaire benodigdheden. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in schoonmaak voor verschillende branches zoals: kantoren, scholen, showrooms, winkels, winkelcentra, gezondheidszorg, bouwbedrijven en meer. Tevens hebben wij expertise in het schoonmaken van sterk vervuilde woningen en calamiteitenschoonmaak zoals schoonmaak na brand of stormschade.

schoonmakers na reguliere werktijden

Specialistische medewerkers met SIEV Keurmerk

Wij vinden het belangrijk om schoonmaakdiensten van hoge kwaliteit te leveren. Dit doen wij door opgeleide en gemotiveerde medewerkers in te zetten die zijn gespecialiseerd in het schoonmaakvak. Schilten Schoonmaak is ook in bezit van het SIEV Keurmerk. Het keurmerk is opgezet vanuit de branchevereniging en dient als teken van betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit en goed ondernemerschap in de schoonmaakbranche. Schilten Schoonmaak heeft het SIEV Keurmerk in 2015 behaald en is bij de herinspectie in 2017 opnieuw goedgekeurd.

Vertrouwd en persoonlijk

Om onze hoge kwaliteit te waarborgen vinden wij het belangrijk om het contact persoonlijk en vlot te laten verlopen. Schilten Schoonmaak is een platte organisatie waardoor vragen snel behandeld kunnen worden. Onze medewerkers worden alleen ingezet binnen een vaste kring. Hierdoor is er altijd een vertrouwd gezicht en is het gemakkelijk om persoonlijk contact te creëren. Zodoende kunnen wij snel reageren en op maat gemaakte schoonmaakdiensten aanbieden.

Vrijblijvend advies en offerteaanvraag

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u veel vertellen over professionele reiniging en facilitaire diensten. Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak of advies op maat. Ons consult is geheel vrijblijvend. U kunt ons natuurlijk ook bellen of e-mailen.