Schoonmaak Moerdijk

Schoonmaakbedrijf Moerdijk

Voor een schoonmaakklus in Moerdijk komt u al snel uit bij Schilten Schoonmaak. Schilten Schoonmaak is actief sinds 1959 en heeft een uitstekende reputatie in Moerdijk en omstreken. Wij houden ons bezig met de schoonmaak van onder andere winkels, kantoren, trappenhuizen en praktijkruimtes winkels, maar ook met vloeronderhoud, glasbewassing en de verzorging van cateringwerkzaamheden.

Onze schoonmaakwerkwijze

Voor onze vaste klanten in Moerdijk zetten wij daar waar mogelijk een vaste medewerker in. Dit zodat het pand wordt schoongemaakt door een vertrouwd gezicht. Zo weet u altijd op wie u kunt bouwen en dat geeft een prettig gevoel. Daarnaast werken wij uiteraard met het oog op de natuur. Dit door onder andere gebruik te maken van milieubewuste schoonmaakmiddelen maar ook door zuinig om te gaan met water. Als we het hebben over het welzijn en de omgang van personeel verwijzen we door naar ons SIEV keurmerk. Met dit keurmerk laten wij zien dat we de regels omtrent onder andere de CAO, arbeidsomstandigheden en Code Verantwoord Marktgedrag naleven.

Schoonmaakdiensten tegen scherpe prijzen

Al onze schoonmaakdiensten bieden wij aan tegen scherpe, concurrerende prijzen. Hierbij houden we uiteraard altijd rekening met de kwaliteit die wordt afgeleverd. Deze kwaliteit waarborgen wij door het inzetten van kwaliteitcontroles. Deze controles worden altijd uitgevoerd door de rayonmanager nadat een ruimte is opgeleverd. Tevens maken wij gebruik van kwalitatieve schoonmaakmiddelen en hebben wij opgeleid personeel in dienst. Opgeleid personeel die weet wat hun te doen staat en streng wordt ingewerkt. Zo bent u altijd verzekerd van een schoon kantoorpand en staan wij dagelijks/wekelijks/maandelijks voor garant!

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken en ons bedrijf te presenteren. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.