Sanitaire voorzieningen

Naast schoonmaak biedt Schilten Dordrecht tevens sanitaire voorzieningen en producten aan. Denk hierbij aan de volledige inrichting van toiletten, waslokalen en keukens. Hierdoor hoeft u zich niet meer te richten op de invulling van uw sanitaire ruimtes en het bijhouden hiervan.

Assortiment sanitaire voorzieningen

Voor sanitair service op kantoor leveren wij een compleet assortiment. Denk hierbij aan handzeep, dispencers, toiletpapier, vouwhanddoekjes, handdoekrollen, keukenrollen, vaatwasmiddelen, afwasmiddelen, afvalbakken en luchtverfrissers. Wekelijks worden deze artikelen dan bij uw bedrijf door ons afgeleverd. Een snelle levering is hierbij gepaard aangezien we ons standaard assortiment altijd op voorraad hebben. Lang wachten is dan ook niet van toepassing!

Wat betreft dispencers bieden wij een breed pakket met merken aan van onder andere Katrin, Swiss, Tork en Satino.. Daarnaast geven wij u graag advies over het juist toepassen van dispencers en het droog maken van de handen. Zo kunt u bijvoorbeeld enorm besparen op het gebruik van handdoekpapier door de aanschaf van een ander handdoeksysteem.

Vaste sanitair service op kantoor

De sanitaire voorzieningen kunt u volledig uitbesteden aan Schoonmaakbedrijf Schilten uit Dordrecht in de vorm van een pakket. Hierbij kunt u voor een vast en scherp bedrag per maand, gebruik maken van ons Sanitair Full Service. Dit pakket houdt in dat wij u voorzien in letterlijk alle sanitaire voorzieningen, voor alle sanitaire ruimtes. Zo heeft u hier geen omkijken meer na en dat scheelt een hoop zorgen en tijd. Daarnaast zorgen wij altijd voor een snelle levering en aanvulling zodat u, de werknemers en bezoekers nooit iets tekort komen.

Bij dit pakket werken wij nauw samen met onze leveranciers CWS en Elis. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen, goed in te kopen en snel te leveren. Daarnaast heeft het pakket als bijkomend voordeel dat u kunt profiteren van scherpe inkoopafspraken met aantrekkelijke prijzen.