Bedrijfscatering Dordrecht

Schilten heeft onder andere als doelstelling bedrijven zo veel mogelijk te ontzorgen op diverse vlakken. Hierdoor hebben wij tevens Schilten Catering in het leven geroepen. Onze bedrijfscatering in Dordrecht is onderdeel van de Schilten Servicegroep en werkzaam in de regio Drechtsteden (Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht). Bij onze bedrijfscatering kunt u denken aan de voorbereiding van de lunch maar ook aan het bijvullen van koffieautomaten en andere catering werkzaamheden. Hierbij staan de wensen van de klant uiteraard altijd centraal. Door onze platte organisatie, berekenen wij geen managementkosten. Hierdoor is Schilten Catering tot wel 10 á 20% goedkoper dan andere landelijke cateringbedrijven! Onze catering werkzaamheden leveren we uitsluitend in combinatie met het schoonmaakonderhoud van uw gebouw.

Cateringaanbod

Onze bedrijfscatering richt zich specifiek op de lunch. Deze kunnen we eenvoudig aanbieden door bijvoorbeeld alleen de tafels te dekken met wat brood, beleg, koffie, thee, water en melk. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om het wat groter aan te pakken en te kiezen voor heerlijke soepen, frisse salades en luxe belegde broodjes. Beide mogelijkheden kunnen uitgebreid worden met diverse dranken als yoghurtdrank, jus de orange en verschillende frisdranken. Ook eventuele (gezonde) snacks kunnen toegevoegd worden.

Bedrijfscateraar en bedrijfsrestaurants

Schilten Catering werkt uitsluitend op een vaste locatie in uw bedrijfsrestaurant. Ofwel, het hebben van een vaste catering op locatie. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos en uiteraard allemaal te bespreken. Zowel het inkopen, bereiden als aanbieden van de catering zal dan door ons gebeuren. Zelf heeft u de keuze in wat er allemaal wordt aangeboden qua eten en drinken. Overigens heeft u ook de mogelijkheid om alleen een kantinemedewerkster via Schilten Catering in te zetten.

Voor meer inhoudelijke informatie over de mogelijkheden, adviseren we u om contact met ons opnemen. Zo kunnen we bekijken wat de beste opties zijn voor uw bedrijf.