Catering op locatie

Uiteraard voldoet onze bedrijfscatering op locatie aan alle voorwaarden met betrekking tot de hygiëne. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerd, gediplomeerd en gemotiveerd personeel. Uw catering op locatie wordt dan ook tot in de puntjes verzorgd. Wenst u graag gebruik te maken van onze catering op locatie? Dit kan op voorwaarde dat u zelf de beschikking heeft over een keuken waar wij de lunch kunnen bereiden. Indien nodig kunt u kiezen voor onze combinatie-catering: dan verzorgen wij niet alleen uw lunch, maar ook de catering van uw receptie!

Kassa & administratie

Ook administratief houden we de opbrengsten en kosten inzichtelijk voor u als klant. Via een eenvoudig afrekensysteem met een tablet wordt online bijgehouden wat er afgerekend wordt. Maandelijks ontvangt u van ons een overzicht met de inkomsten en uitgaven. Daarnaast kan men eenvoudig via het afrekensysteem contactloos pinnen. Dit scheelt natuurlijk een hoop tijd en losgeld.

Inkoop van bedrijfcatering

Schilten Catering heeft met een aantal vaste leveranciers goede prijsafspraken over de levering van etenswaren. Hierbij worden eisen gesteld aan de versheid en houdbaarheidsdatum zodat de derving tot een minimum beperkt wordt. Daarnaast kopen wij uiteraard alleen kwaliteitsproducten in waar u als bedrijf op zit te wachten. Zo kunnen wij u voorzien van heerlijk ontbijt, brunch en lunch. Hierbij kunt u denken aan diverse decadente broodjes, vleeswaren, smeersels, salades, yoghurt, melk, jus de orange en ga zo maar door. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om u wensen omtrent de catering aan ons door te geven. Zo bieden wij catering voor uw bedrijf op maat aan en ontvangt u altijd wat u graag wenst.

Schoonmaak en onderhoud koffiemachines

Onze cateringswerkzaamheden kunnen eventueel ook uitgebreid worden. Zo heeft u de mogelijkheid om tevens de koffieapparaten door ons te laten onderhouden. Denk hierbij dan aan het schoonmaken en bijvullen van de apparaten. Het komt namelijk geregeld voor dat dit door personeel zelf gedaan moet worden of dat dit veel te weinig of nooit gebeurt. Als het koffieapparaat bij u op werk niet met regelmaat goed gereinigd wordt, kan dit op den duur de automaat kosten. Hoe beter het onderhoud, hoe langer de machine zal meegaan.