Schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel

Schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel

Schilten Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel met een ruim dienstenaanbod voor bedrijven en organisaties. Al sinds 1959 werken wij eraan om opdrachtgevers volledig te ontzorgen op het gebied van schoonmaakonderhoud. Schilten Schoonmaak streeft ernaar om continu hoge kwaliteit te leveren ter bevordering van een lange termijn relatie. Dat realiseren wij door te werken met hoogwaardige schoonmaakmiddelen, korte communicatielijnen, een realistische offerte en goede begeleiding voor ons personeel. Onze circa 150 medewerkers zijn allen gespecialiseerd in diverse schoonmaakwerkzaamheden, waardoor wij alle kennis in huis hebben om iedere schoonmaakopdracht succesvol te volbrengen.

Effectieve werkwijze met persoonlijk contact

Bij Schilten vinden wij het belangrijk om het contact met onze klanten persoonlijk te houden. Door effectief te communiceren, kunnen wij inzage krijgen in uw behoeftes en schoonmaakwensen. Daarom zijn korte communicatielijnen een must bij Schilten Schoonmaak. Bij ons werken wij met één vast aanspreekpunt – uw rayonleider –  waardoor u altijd weet bij wie u terecht kunt. Daarnaast werken wij met gemotiveerd personeel die hiervoor zijn opgeleid en verstand van zaken hebben. Een perfect uitgevoerde schoonmaakklus begint immers bij ervaren en betrouwbaar personeel. Om de hoge kwaliteit te waarborgen, voeren onze rayonmanagers regelmatig kwaliteitscontroles uit.

Diverse schoonmaakdiensten

Schilten Schoonmaak biedt een divers dienstenpakket aan voor een schoon pand van binnen én van buiten. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld reguliere schoonmaak in organisaties zoals een kantoor, praktijk, magazijn of showroom. Daarnaast bestaat onze dienstenaanbod onder meer uit: vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing, uitvoeren van een dieptereiniging, leveren van sanitaire benodigdheden, bedrijfscatering of glasbewassing. Ook bieden wij hulp aan voor het schoonmaken van extreem vervuilde woningen en schoonmaakhulp bij calamiteiten zoals brand of waterschade. Voor elk schoonmaakprobleem hebben wij een oplossing. Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Vraag het ons gerust. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis in huis om u van dienst te zijn.

Vrijblijvend advies schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een vakkundig schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel? Vul ons contactformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail.  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor vrijblijvend advies of een offerte.