Schoonmaakbedrijf Lekkerkerk

Schoonmaakbedrijf Lekkerkerk

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Lekkerkerk? Schilten Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in reinigingsdiensten voor bedrijven en organisaties. Al sinds 1959 zetten wij ons in om bedrijven volledig te ontzorgen op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Ons succes is te danken aan onze unieke werkwijze bestaande uit een combinatie van gemotiveerde medewerkers, specialistische kennis en concurrerende tarieven.

Overzicht schoonmaakdiensten Lekkerkerk

Schilten Schoonmaak biedt een ruim aanbod aan professionele schoonmaakdiensten in Lekkerkerk. U kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaakdiensten binnen uiteenlopende organisaties zoals een kantoor, praktijk, showroom of andere bedrijfsruimte. Daarnaast bieden wij ook specialistische schoonmaakdiensten aan zoals gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing en zelfs de levering van sanitaire voorzieningen. Om welk soort schoonmaakopdracht het ook gaat, Schilten Schoonmaak heeft de juiste kennis in huis.

Schoonmaak op maat

Wij zijn een schoonmaakbedrijf die veel belang hecht aan persoonlijk klantcontact. Wij weten als geen ander dat iedere schoonmaakopdracht uniek is. Alleen door effectief met elkaar te communiceren, kunnen wij pas goed inzage krijgen in de exacte behoeftes en wensen van onze klanten. Daarom werken wij met korte communicatielijnen binnen de organisatie en heeft iedere klant één vast aanspreekpunt. Door de platte organisatiestructuur kunnen wij razendsnel reageren en op korte termijn onze schoonmaakdiensten leveren.

Opgeleide schoonmaakspecialisten

Al onze schoonmaakdiensten worden verzorgd door betrouwbare medewerkers die voor het vak zijn opgeleid. Een smetteloze schoonmaakklus begint immers bij gemotiveerd personeel met professionele kennis. Doordat onze medewerkers opgeleid zijn in verschillende disciplines, zijn wij in staat om iedere schoonmaakproject volledig op maat aan te passen. Daarnaast worden onze medewerkers begeleid door een rayonmanager, waardoor zij altijd op iemand terug kunnen vallen.

Om onze hoge kwaliteit te waarborgen, voeren de rayonmanagers ook met regelmaat kwaliteitscontroles uit. Hierdoor kunnen wij iedere schoonmaakopdracht volledig naar wens volbrengen.

Vrijblijvend advies en tariefaanbod

Bent u benieuwd geworden naar de professionele schoonmaakdiensten die wij leveren in Lekkerkerk? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.