Schoonmaakbedrijf Zwijndrecht

Schoonmaak Zwijndrecht

Een schoonmaakklus in Zwijndrecht en omstreken? Van kantoor, school tot Vereniging van Eigenaren: Schilten Schoonmaak zorgt voor schone panden en tevreden opdrachtgevers! Al sinds 1959 is Schilten actief en houdt zij zich bezig met de schoonmaak van diverse locaties als kantoren, trappenhuizen en winkels. Onder onze schoonmaakdiensten vallen onder andere glasbewassing, gevelreiniging en tapijtreiniging. Maak ook kunnen wij u voorzien in huismeesterdiensten, housekeeping en de verzorging van cateringwerkzaamheden. Kortom: in Zwijndrecht bieden wij een compleet pakket aan faciliteiten!

De werkwijze van Schilten Schoonmaak

Uiteraard bieden wij al onze diensten aan tegen scherpe, concurrerende prijzen. Daarnaast streven wij naar vaste medewerkers die voor onze vastklantenkring aan de slag gaat. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht voor de schoonmaak van uw pand(en). Professionele schoonmaakmiddelen en schoonmaakmachines hebben wij uiteraard allemaal in beheer. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over extra schoonmaakattributen. Deze zorg nemen wij van u over. Zo kunt u zich blijven focussen op uw eigen bedrijfsbelang en nemen wij alle schoonmaakzaken van u over.

Hoge kwaliteit schoonmaak

Wij waarborgen de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten onder andere door middel van kwaliteitscontroles. Hierbij zorgen wij voor controles alvorens de oplevering van het schoonmaakproject. Zo zorgen wij voor het beste resultaat en leveren wij alles spik en span op. Verder bestaat ons personeelsbestand uit trouwe en opgeleide medewerkers. Dit is van groot belang omdat zij daadwerkelijk uw pand onderhanden nemen. Daarnaast wordt het personeel direct begeleid door een schoonmaakmanager. Ook dragen wij het SIEV keurmerk. Dit wil zeggen dat wij onder andere een gedegen CAO hanteren, goede arbeidsomstandigheden bieden en code verantwoord marktgedrag actief uitgedragen. Kortom: alles om te zorgen voor schoonmaak van hoge kwaliteit.

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.