Schoonmaak Ridderkerk

Schoonmaak Ridderkerk

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Ridderkerk? Schilten Schoonmaak, actief sinds 1959, zorgt voor schone panden en tevreden opdrachtgevers in Ridderkerk en ver daarbuiten! Zo heeft Schilten inmiddels een goede naam opgebouwd en is het een vertrouwd gezicht voor velen. Daarnaast werken wij grondig en efficiënt. Dit alles om te zorgen voor een meer dan alleen schoon eindresultaat en tevreden klanten. Het bovenstaande wordt mede onderbouwd door het SIEV Keurmerk. Dit keurmerk mogen wij dragen dankzij het uitstralen van betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit- en goed ondernemerschap in de schoonmaakbranche.

De schoonmaakmogelijkheden

Van parkeergarage tot praktijkruimte en van school tot Vereniging van Eigenaren: Schilten Schoonmaak staat klaar voor de schoonmaak van uw pand! Schilten Schoonmaak houdt zich niet alleen bezig met de schoonmaak van kantoren, trappenhuizen en winkels, maar ook met glasbewassing, vloeronderhoud en zelfs het verzorgen van cateringwerkzaamheden. Heeft u dan ook behoeften aan meer schoonmaakmogelijkheden? Dan kan er uiteraard een samengesteld pakket worden afgenomen. Hierbij zorgen wij dan voor het uitvoeren van meerdere schoonmaaktaken en kan er een geheel schoonmaakrooster worden opgesteld. Zo worden alle of merendeel van uw schoonmaakopdrachten door één partij uitgevoerd. Iets wat ten goede komt in de kosten en communicatie.

Kwalitatieve schoonmaak tegen een scherpe prijs

Uiteraard bieden wij al onze diensten aan tegen scherpe, concurrerende prijzen. De kwaliteit van onze schoonmaakdiensten in Ridderkerk wordt gewaarborgd door kwaliteitscontroles. Hierbij worden alle opgeleverde opdrachten van te voren goed gecontroleerd door de rayonmanager. Pas na goedkeuring wordt het betreffende schoonmaakproject opgeleverd. Ook maken wij uiteraard gebruik van hoogstaande schoonmaakproducten en houden wij hierbij rekening met het aspect van de natuur. Niet alleen dankzij deze twee aspecten garanderen wij kwaliteit, ook dankzij onze betrouwbare en goed opgeleide medewerkers. Iedere medewerker wordt tijdens het inwerken strikt begeleid en met regelmaat volgens zij diverse cursussen.

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.