Winkel of warenhuis laten schoonmaken? 

Uw winkel is het visitekaartje van uw bedrijf en dagelijks komen er klanten over de vloer. Het is dan ook om meerdere redenen belangrijk om uw winkel goed schoon te houden. Wat dacht u bijvoorbeeld van het feit dat uw klanten schoenen of kleding passen? Dit doen zij graag in een schone omgeving en wanneer winkels rommelig en vuil ogen kost dit je zelfs omzet. Helaas kost het runnen van een winkel én het schoonmaken ervan veel tijd. Daarom helpt Schilten Schoonmaak u graag. 

De schoonmaak van een winkel uitbesteden

Voor winkels zijn klanten hun reden van bestaan en is een goede service erg belangrijk. Daarom is schoonmaken tijdens openingsuren voor veel winkeleigenaren niet ideaal. De meest prettige omstandigheden voor het schoonmaken van een winkel is buiten de openingstijden, zodat uw klanten niet gestoord worden tijdens het winkelen. Herkent u zich hierin? Schilten Schoonmaak verzorgt al meer dan 60 jaar de schoonmaak van winkels en warenhuizen in de regio.

Het is ook mogelijk om de schoonmaak van uw winkel tijdens openingsuren uit te laten voeren. Dit vraagt om specifieke aandacht en invulling van de werkzaamheden. Klanten mogen immers geen hinder ondervinden van het schoonmaken. Daarom zijn wij ons ervan bewust dat onze schoonmakers zich representatief opstellen tijdens het vakkundig uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden. Daar hoeft u zich overigens geen zorgen om te maken want de medewerkers van Schilten Schoonmaak zijn op alle fronten gecertificeerd. 

winkel schoonmaak Schilten

Een warenhuis schoon laten maken wanneer u wilt

Ook de schoonmaak van een warenhuis vraagt om een specifieke invulling van de werkzaamheden. Voor het schoonmaken tijdens de openingstijden van het warenhuis geldt niet alleen dat de schoonmaak goed is, maar ook in dit geval geldt dat de medewerker representatief is. De schoonmaakwerkzaamheden van een warenhuis kunnen buiten de openingstijden worden uitgevoerd. In dit geval zullen de schoonmaakmedewerkers even representatief en grondig zijn als wanneer er tijdens de openingstijden wordt schoongemaakt. Onze schoonmakers doen hun werk geheel naar uw wensen en behoeften! 

Meer weten over het schoonmaken van winkels en warenhuizen?

Schilten Schoonmaak is uitgegroeid tot een professioneel schoonmaakbedrijf in de regio met klanten als de Hema, O’Moda en de Vero Moda. Onze schoonmakers helpen u graag met de schoonmaak van uw winkel. Dus wilt u meer informatie ontvangen over de uitvoering van periodieke werkzaamheden, zoals het grondig reinigen van toiletten, personeelsruimten, glasbewassing en vloeronderhoud. Maar ook het wekelijks machinaal schrobben van de winkelvloer? 

Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op voor een advies en prijsopgave. Wij komen graag met u in contact om een afspraak in te plannen nadat wij uw ingevulde contactformulier hebben ontvangen.