Schoonmaak ‘s-Gravendeel

Schoonmaak ‘s-Gravendeel

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in ‘s Gravendeel zonder dat u verder omkijken heeft naar de schoonmaak? Schilten Schoonmaak is hét schoonmaakbedrijf voor ‘s Gravendeel en omgeving! Schilten Schoonmaak zet zich in met goed opgeleide, enthousiaste medewerkers, uiteraard tegen concurrerende tarieven. Wij werken voor multinationals tot MKB, zoals; gezondheidscentra, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), vastgoed- en VvE-beheerders, woningcorporaties, scholen, instellingen en grotere (kantoorhoudende) organisaties in ‘s Gravendeel en omgeving.

Werkwijze Schilten Schoonmaakbedrijf

Wij houden graag intensief contact met onze klanten. Korte communicatielijnen zijn dan ook een must. Met één vast aanspreekpunt – uw rayonleider – weet u altijd bij wie u terecht kunt. Bovendien kunt u ook een beroep op de rayonleider doen wanneer u graag andere schoonmaakdiensten wenst. Zo kunnen wij een compleet pakket van schoonmaakdiensten aanbieden waardoor alles qua schoonmaak uit handen worden genomen. Hierbij zorgen wij altijd voor het beste resultaat en dat deze worden uitgevoerd door bekwaam en opgeleid persoon. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitscontroles. Deze controles – ook wel een laatste check – worden standaard gehouden zodra er een ruimte schoon wordt opgeleverd. Zo bent u altijd verzekerd van goed resultaat! Ook onze hoogstaande schoonmaakproducten spelen hierbij een belangrijke rol. Uiteraard zijn deze producten allemaal voorzien van milieubewust keurmerk en gaan wij te allen tijde bewust om met deze producten.

Schoonmaakdiensten

Wat betreft schoonmaakdiensten hebben wij van Schilten Schoonmaak een enorm breed aanbod. Zo zit er altijd wel een dienst tussen die past bij uw bedrijf en wensen. Denk hierbij onder andere aan: schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, vloeronderhoud, de levering van sanitaire artikelen en gevelreiniging. Dankzij ons brede aanbod aan diensten is het mogelijk om uw bedrijfspand van top tot teen schoon te laten maken. Uiteraard worden al deze diensten uitgevoerd door bekwame professionals. Zij beheersen de kennis en kunde van hun vak waardoor wij een hoge kwaliteit aan diensten kunnen leveren. Zit uw gewenste dienstverlening er niet tussen en heeft u behoefte aan een specialistische schoonmaakdienst? Neem ook dan contact met ons op! Dankzij onze grote database aan opgeleide schoonmakers en kwalitatieve producten, bieden wij diverse specialistische schoonmaakdiensten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak, offerte en/of brochure. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.