Overige diensten

Schilten Schoonmaak is van vele markten thuis. Naast onze reguliere schoonmaakdiensten bieden we namelijk vele andere diensten. Hiermee willen wij zo veel mogelijk bijkomende bedrijfszaken uit handen nemen. Zo kunnen bedrijven zich volledig blijven focussen op dat wat voor hun van belang is.

Huismeesterdiensten

Eén van deze diensten is huismeestersdiensten. Dit is met name interessant voor pandeigenaren, die graag willen dat alle zaken in het pand goed worden bijgehouden. Denk hierbij aan het vervangen van lampen, wegzetten van containers, het melden van storingen enzovoort. Uiteraard behoort hierbij ook het toezicht op alle zaken welke betrekking hebben op het pand, zoals het gedrag van bewoners/bezoekers/werknemers en of zij zich houden aan alle pandregels.

Specifieke schoonmaakdiensten

Wat betreft schoonmaak hebben we specifieke diensten als plafondreiniging en schoonmaak woningen. Bij plafondreiniging zijn er diverse mogelijkheden wat betreft schoonmaak. Zo gebruiken we sproeireiniging voor zachte plafondafwerking, schuim of nat reiniging bij harde en gesloten wand- en plafondafwerkingen en handmatig reiniging bij lichtarmaturen en ventilatieroosters. De manier van reinigen is dus afhankelijk van het soort plafond. De vakspecialisten van Schilten Dordrecht maken hierin een goede afweging en zorgen voor een effectieve en efficiënte manier van reinigen.

Een andere tak waarmee Schilten Dordrecht veel in aanraking komen, is de schoonmaak van woningen. Hierbij hebben we het voornamelijk over de schoonmaak van vervuilde woningen en oplever schoonmaak. Bij extreem vervuilde woning is het van belang dat alles grondig en hygiënisch wordt aangepakt. Zo ontruimen wij alle spullen in de woning en verwijderen we onprettige geuren met behulp van professionele middelen.

Oplever schoonmaak voeren wij uit voordat een woning wordt opgeleverd. Dit kan zowel zijn bij nieuwbouw, verbouw of renovatie. Hierbij worden allerlei zaken uitgevoerd zoals de schoonmaak van tegels, verwijdering van stickers, weghalen van cementsluiers enzovoort. Dit zodat de woning zonder enige ongemakken betreden kan worden door de (nieuwe) bewoners.

Ofwel – bij Schilten Schoonmaak vindt u alle gemakken onder één dak. Voor meer specifieke diensten verwijzen wij u door naar het rode kader rechtsboven.