Vloeronderhoud en tapijtreiniging

Naast algemene schoonmaak, biedt Schilten Schoonmaak tevens vloeronderhoud en tapijtreiniging in Dordrecht. Denk hierbij dan aan het reinigen, behandelen en zelfs renoveren van diverse soorten vloeren zoals linoleum, natuursteen en parket. Aandacht voor het reinigen van vloeren en tapijten staan bij ons centraal. Maar ook het juist behandelen en beschermen van linoleum en PVC vloeren, is ons vakgebied en werken wij zorgvuldig uit. Wij zijn namelijk van mening dat het goed uitvoeren van vloeronderhoud, de levensduur verlengt en de vloer langer schoon houdt.

Professionele vloerreiniging

Het reinigen van een vloer gebeurt bij Schilten Schoonmaak op een professionele manier. Zo hebben wij voor vloeronderhoud speciaal opgeleide medewerkers en professionele machines en materialen. Naast gladde vloeren vergt het reinigen van tapijt tevens veel aandacht, professionaliteit en vakkennis. Ook hiervoor hebben wij de juiste mensen en machines in huis, om te zorgen voor professionele vloerreiniging.

Merendeel van de vloeren reinigen wij middels machinaal vegen en machinaal reinigen. Zoals eerder vermeld maken wij gebruik van professionele apparatuur met uitstekend resultaat als uitkomst. Om een zo goed mogelijk resultaat op te leveren, wordt de vloer eerst machinaal geveegd. Dit zodat het overgrote deel aan vuil wordt verwijderd. Vervolgens wordt de vloer grondig gereinigd met onze reinigingsmachine, welke in het bezit is van hoge kwaliteit schoonmaakborstels. De kunnen we eventueel ook in de was zetten. Dit is met name interessant voor linoleum vloeren.

Parket en natuursteen

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het reinigen van vloeren, zo bieden wij ook diensten aan als het schuren van parket en het slijpen en polijsten van natuursteen. Deze diensten worden uitgevoerd in samenwerking met ons zusterbedrijf Floortec vloeren. Floortec is gespecialiseerd in het leggen en renoveren van vloeren en trappen. Onze nauwe samenwerking en korte lijnen heeft al regelmatig geleid tot succesvolle projecten. Het leveren van goed eindresultaat is hiermee dan ook gegarandeerd!

Tapijtreiniging

Voor vakkundig vloeronderhoud en professionele tapijtreiniging kunt u ook bij ons terecht. Veel vloeren worden door ons gereinigd middels machinaal vegen en machinaal reinigen, waarbij zowel het vegen als het schoonmaken met behulp van specialistische apparatuur gedaan wordt. Dankzij hoogwaardige machines en ervaren mensen kunnen wij de kwaliteit van professionele tapijtreiniging jaar op jaar waarborgen. 

Professionele tapijtreiniging voor uw vloerkleden

Tapijtreiniging is een vak apart en daarom hebben wij als professioneel schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring een verbluffend portfolio aan textielkennis opgebouwd. Afhankelijk van het materiaal hebben verschillende soorten vloerkleden een specifieke tapijtreiniging nodig. Net als u willen wij dat u nog lang van uw kostbare tapijt kunt genieten en daarom bepalen onze vloerkleedspecialisten allereerst welke reinigingsmethode het meest geschikt is voor de professionele tapijtreiniging van uw kleed en gebruiken onze medewerkers vervolgens speciale apparatuur en de juiste schoonmaakmiddelen voor het reinigen van tapijt. Op deze manier kunnen wij verschillende soorten tapijt reinigen en de juiste behandeling geven, zoals:

  • hoog- en laagpolig tapijtreiniging;
  • professionele tapijtreiniging van Perzische of Berbertapijten;
  • wollen vloerkleden;
  • projecttapijt.

Vakkundige reiniging door Schilten Schoonmaak

Voor vakkundig vloeronderhoud en professionele tapijtreiniging kunt u bij ons terecht. Wilt u ook uw natuurstenenvloer of parket een opknapbeurt geven? In samenwerking met ons zusterbedrijf Floortec zorgen wij er ook voor dat uw linoleum of PVC-vloer behandeld en beschermd wordt en dat uw prachtige natuurstenenvloer opnieuw glanst. Zelfs barstjes en andere beschadigingen worden opgelost.

Heeft u nog vragen? Wilt u bijvoorbeeld weten op welke manier wij uw kostbare kleed zullen behandelen? Neem vrijblijvend contact met ons op.