De juiste reinigingsmethode

Sinds 1959 ontzorgt Schilten Schoonmaak op het gebied van schoonmaak- en vloeronderhoud. Naast algemene schoonmaakdiensten zijn wij ook gespecialiseerd in de reiniging van diverse soorten tapijten. Onze reinigingsdeskundigen leveren professionele reiniging waarbij wij uiterst secure en net reinigen.

Uw tapijt laten reinigen door vakmensen

Veel vloeren worden door ons gereinigd middels machinaal vegen en machinaal reinigen, waarbij zowel het vegen als het schoonmaken met behulp van specialistische apparatuur gedaan wordt. Dankzij hoogwaardige machines en ervaren mensen kunnen wij de kwaliteit van professionele tapijtreiniging jaar op jaar waarborgen. Overigens zijn wij niet alleen op dit gebied perfectionisten, ook als het gaat om vloeronderhoud van gladde vloeren bezitten onze schoonmakers de benodigde expertise.

Maatwerk per reinigingsmethode

Voor een stralend resultaat staat aandacht voor het onderhoud en behoud van uw kleed altijd centraal. Schilten Schoonmaak houdt dan ook in dat er maatwerk geleverd wordt. Voor tapijtreiniging maken wij gebruik van de volgende methoden:

  • bonnet reiniging;
  • sproei-extractie methode;
  • poederreiniging.

Vakkundige reiniging door Schilten Schoonmaak

Voor vakkundig vloeronderhoud en professionele tapijtreiniging kunt u bij ons terecht.

Heeft u nog vragen? Wilt u bijvoorbeeld weten op welke manier wij uw kostbare kleed zullen behandelen? Neem vrijblijvend contact met ons op.