Schoonmaakbedijf Papendrecht

Schoonmaakbedrijf in Papendrecht

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Papendrecht, dan is Schilten Schoonmaak de juiste keuze voor u. Schilten Schoonmaakbedrijf, gevestigd in Dordrecht, heeft ruime ervaring met tal van schoonmaak klussen: trappenhuizen, kantoren, scholen, winkels, magazijnen en culturele instellingen. Ook voor glasbewassing, vloeronderhoud en catering kunt u terecht bij Schilten Schoonmaak, al sinds 1959 een vertrouwd gezicht in Dordrecht, Papendrecht en (wijde) omgeving.

In Papendrecht zijn dagelijks medewerkers van Schilten Schoonmaak aan de slag. Zij reinigen scholen, kantoren, showrooms, fabrieken, praktijken, winkels en trappenhuizen van VvE’s. Schilten Schoonmaak biedt in Papendrecht een vaste medewerker per vaste klantenkring, zodat u altijd een vertrouwd gezicht heeft voor de schoonmaak van uw pand.

Transparante werkwijze

Een belangrijk uitgangspunt van onze dienstverlening is een transparante werkwijze. Dit komt tot uiting in de offerte waarin de uren staan waar we mee gecalculeerd hebben. Ook kunnen wij garanderen dat de uren ook daadwerkelijk ingezet worden via een tijd registratiesysteem die de werktijd meet op het project zelf. Zodoende zijn de werktijden inzichtelijk voor zowel de medewerker, klant en schoonmaakbedrijf. In de offerte is een overzichtelijk werkprogramma bijgevoegd en na opdracht wordt een planning van de periodieke werkzaamheden opgesteld zodat deze controleerbaar zijn. Via een logboek worden de bijzonderheden bijgehouden op het project zelf.

Aanvullende diensten

Naast schoonmaakonderhoud leveren wij ook aanvullende diensten en producten aan onze opdrachtgevers zoals  het leveren van sanitaire voorzieningen zoals toiletpapier, zeepdispensers en handdoekrol automaten bent u bij ons aan het juiste adres. Een veel voorkomende dienst die we bij onze opdrachtgevers uitvoeren is het dagelijks of wekelijks bijhouden koffiemachines. De koffiemachines worden door onze medewerkers schoongemaakt en bijgevuld zodat u daar geen omkijken naar heeft. Deze taak is in combinatie met de schoonmaak prima uit te voeren en zorgt ervoor dat u daar geen omkijken meer naar heeft. Ook voor gevelreiniging, reinigen van tapijt, eenmalige schoonmaak klussen kunt u bij ons terecht.

Andere kenmerken van Schilten Schoonmaak zijn de korte communicatielijnen, de kwaliteit van de dienstverlening en de concurrerende prijzen.

Afspraak voor vrijblijvende prijsopgave

Bent u geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen in Papendrecht? Graag maken wij met u een afspraak voor het maken van een vrijblijvende offerte. Als u het contactformulier op onze website invult nemen wij contact met u op voor een afspraak.