Schoonmaakbedrijf Papendrecht

Schoonmaak Papendrecht

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Papendrecht, dan kunt u bijna niet om Schilten Schoonmaak heen. Schilten Schoonmaak, gevestigd in Dordrecht, heeft ruime ervaring met tal van schoonmaakklussen: trappenhuizen, kantoren, scholen, winkels, magazijnen en culturele instellingen. Ook voor glasbewassing, vloeronderhoud en catering kunt u terecht bij Schilten Schoonmaak, al sinds 1959 een vertrouwd gezicht in Dordrecht, Papendrecht en (wijde) omgeving.

De schoonmaakmogelijkheden

In Papendrecht zijn dagelijks medewerkers van Schilten Schoonmaak aan de slag. Zij reinigen kantoren, showrooms, fabrieken, hotels, praktijken, winkels, trappenhuizen en parkeergarages. Schilten Schoonmaak biedt waar mogelijk een vaste medewerker per vaste klantenkring. Dit zodat u altijd een vertrouwd gezicht heeft voor de schoonmaak van uw bedrijfspand. Ook voor het leveren van sanitaire voorzieningen zoals toiletpapier, zeepdispensers en handdoekrolautomaten bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontdek het voordeel van Schilten Schoonmaak!

Andere voordelige kenmerken van Schilten Schoonmaak zijn de korte communicatielijnen en de kwaliteit. Zo hebben wij altijd direct contact met alle schoonmakers en worden zij tevens intensief begeleid door een bekwame schoonmaakmanager. Ook geldt voor ieder schoonmaakproject een kwaliteitscontrole. Tijdens deze controle worden alle zaken grondig geïnspecteerd om te zorgen voor het beste resultaat. Naast deze twee voordelen bieden wij in Papendrecht uiteraard ook concurrerende prijzen. Want kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Schilten heeft alles in huis

Uiteraard zorgen wij als schoonmaakbedrijf in Papendrecht ervoor dat wij u kunnen voorzien in alles qua schoonmaak. Onze schoonmaakdiensten bieden wij dan ook ‘compleet’ aan. Denk hierbij aan professionele schoonmaakmiddelen en schoonmaakmachines als vloerreinigers en hoogwerkers. U hoeft aan niets anders te denken dan aan het inhuren van ons. Uiteraard verzorgen wij alle schoonmaakprojecten op maat. Zo kunt u bij ons gecombineerde schoonmaakprojecten indienen zoals het de schoonmaak van vervuilde woningen gecombineerd met de reiniging van vloeren.

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Kortom: voor een compleet pakket aan schoonmaakdiensten in de regio Papendrecht, zit u goed bij Schilten Schoonmaak! Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.