Kantoren schoonmaken 

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Logisch, want een schoon en opgeruimd kantoor zorgt voor een prettige en efficiënte werkomgeving. Het is niet alleen belangrijk dat het kantoor netjes en schoon is bij het ontvangen van klanten, maar ook voor de prestaties van werknemers is het van belang dat het kantoor een prettige omgeving is om in te werken. Een opgeruimd kantoor zorgt namelijk voor rust en is ideaal voor de focus van de medewerkers. Met een fijne werkplek verbetert u de kwaliteit van uw dienstverlening en daarmee neemt de kans op tevreden klanten ook toe! Een schoon kantoor heeft een positieve invloed op iedereen. 

Een kantoorpand schoon laten maken

Door uw reguliere werkzaamheden heeft u vaak geen tijd meer om ook zelf het kantoor schoon te maken. Ideaal natuurlijk wanneer u deze werkzaamheden uit handen kunt geven. Bij Schilten Schoonmaak ervaren we dat bedrijven hun kantoren graag laten schoonmaken, maar dit op uiteenlopende tijdstippen wensen. Daarom kunt u bij ons zelf kiezen of u het kantoor binnen of buiten werktijden schoon wilt laten laten maken. 

Schoonmaak Trust kantoor

Binnen kantooruren de kantoren schoonmaken

Kantoren schoonmaken binnen kantooruren biedt meerdere voordelen. Zo is het schoonmaakteam dankzij het persoonlijke contact meer betrokken bij u als opdrachtgever. Daarnaast scheelt het ook in de kosten omdat er geen extra kosten gemaakt worden voor bijvoorbeeld het langer aanhouden van de verlichting. Zelf het pand schoonmaken is in de meeste gevallen geen optie en niet nodig. Dat nemen wij graag voor u uit handen.

Kantoren schoonmaken buiten kantooruren

Is het niet mogelijk of niet praktisch om het kantoorpand schoon te maken tijdens kantooruren? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om uw pand buiten kantooruren schoon te laten maken. Om u duidelijkheid te geven over de precieze uren die zijn besteed aan de schoonmaak van uw kantoor beschikt Schilten Schoonmaak over een mobiel tijdsregistratiesysteem. Door middel van dit systeem weet u precies hoeveel tijd er is besteed aan het schoonmaken. Zo zijn het aantal uren dat u afneemt niet vaag, maar zorgt het systeem juist voor helderheid en transparantie in de afname die u doet. 

Schoonmaak met de garanties van Schilten Schoonmaak

Schilten Schoonmaak levert een totaalpakket aan schoonmaakdiensten. Van een grondige reiniging van vloeren tot het schoonmaken van sanitaire voorzieningen en de ramen. Voor het uit handen geven van de schoonmaak van uw kantoor kunt u bij ons terecht! Met meer dan 60 jaar ervaring en een team van gemotiveerde medewerkers met de juiste certificering kunnen wij iedere klus naar behoren uitvoeren!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de opties die Schilten Schoonmaak u te bieden heeft wat betreft kantoorschoonmaak? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met u waar we vrijblijvend een prijsopgave en een advies voor u opstellen voor de schoonmaak van uw pand.