Schoonmaakbedrijf Vianen

Schoonmaak en onderhoud in Vianen

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Vianen? Dan bent u bij Schilten Schoonmaak aan het juiste adres! In Dordrecht is Schilten al een bekend schoonmaakbedrijf maar heeft zich sinds 2004 tevens gevestigd in Vianen aan de Lange Dreef. Wij houden ons bezig met de schoonmaak van diverse bedrijven en panden als kantoren, bouwbedrijven, winkelcentra, winkels en ga zo maar door. Inmiddels is ons bedrijf flink uitgebreid en hebben wij al circa 150 medewerkers in dienst. Schilten blijft alsmaar groeien en is naast Dordrecht, ook in Vianen en Houten steeds meer een vertrouwd gezicht.

Schoonmaak van hoge kwaliteit

Ons schoonmaakbedrijf in Vianen werkt met medewerkers die dagelijks de reiniging op zich nemen, van talloze ruimtes en panden. Voor onze vestiging in Vianen geldt dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd onder toeziend oog van onze rayonmanager. Verder bieden wij onze schoonmaakdiensten aan op maat tegen concurrerende prijzen. Om de kwaliteit van de schoonmaak te waarborgen werken wij met kwaliteitscontroles. Zo is de oplevering van schoonmaak altijd gegarandeerd met uitstekend resultaat. Uiteraard zorgen wij er tevens voor dat het personeel goed wordt opgeleid en ingewerkt. Ook worden ze daarna continu begeleid door een rayonmanager. Zo kunnen zij altijd op iemand terugvallen en wordt alles strikt gecontroleerd. Dit alles om te zorgen dat Schilten als schoonmaakbedrijf in Vianen goede resultaten kan boeken.

Schoonmaakdiensten op maat

Schilten schoonmaakbedrijf biedt verschillende schoonmaakdiensten aan. Zo leveren wij onder andere glasbewassing, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging en zelfs bedrijfscatering! Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om schoonmaakdiensten op maat aan te vragen. Doordat wij medewerkers binnen diverse disciplines hebben, vele schoonmaakproducten en verschillende schoonmaakmachines, kunnen wij bijna alle denkbare schoonmaakopdrachten uitvoeren. Uiteraard gaat dit altijd in overleg waaruit vervolgens een schoonmaakplan wordt opgesteld. Door onze platte organisatie kunnen wij snel schakelen en op kort termijn diensten leveren.

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.