Schoonmaak van showrooms

Het is belangrijk om uw klanten in een schone omgeving te ontvangen. Een dagelijkse schoonmaak van uw showroom is dus essentieel. Onze professionele en gecertificeerde medewerkers maken dagelijks diverse showrooms schoon. Of u nu uw auto showroom wilt laten schoonmaken of een keuken showroom wilt laten schoonmaken. Daarbij plannen wij ook het regelmatig bewassen van de ramen in. Hiervoor maken we gebruik van onze eigen hoogwerker of borstels op telescoopstelen.

Uw auto showroom schoon laten maken

Voor een perfect uitgevoerde en grondige schoonmaakklus kiest u voor Schilten Schoonmaak. Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Dordrecht met ervaren en betrouwbaar personeel. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en verzekeren u van een stralend en schoon resultaat. Voor optimale resultaten werken wij onder andere met professionele reinigingsmiddelen van Kleen, voorzien van een ecolabel. Dankzij de lekkere geuren merken u en uw klanten ook aan de frisse geur dat uw showroom net is schoongemaakt.

Vloerreiniging showroom

De vloer van uw showroom heeft flink wat te verduren. U kunt Schilten Schoonmaak inschakelen voor vloeronderhoud en tapijtreiniging. Wij reinigen alle soorten vloeren, van linoleum en natuursteen tot parket. Door goed uitgevoerd vloeronderhoud verlengt u de levensduur van uw vloer en blijft deze langer schoon. Het reinigen van ieder type vloer gebeurt op een professionele manier.

Wij hebben speciaal opgeleide medewerkers en professionele machines en materialen voor het vloeronderhoud. Het reinigen van gladde vloeren en tapijt vereist namelijk vakkennis, professionaliteit en aandacht. Voor een zo goed mogelijk resultaat wordt de vloer van uw showroom eerst machinaal geveegd. Vervolgens wordt deze gereinigd met onze reinigingsmachine en kunnen we de vloer desgewenst in de was zetten.

Glasbewassing en gevelreiniging

Niet alleen zorgen wij ervoor dat het interieur van uw showroom stralend schoon is, we zorgen ook voor een schone buitenkant van uw showroom. Wanneer uw klanten aankomen, valt de staat van uw pand direct op. Met schone ruiten en een schone gevel zorgt u voor een goede eerste indruk. Onze glazenwassers zijn in het bezig van een VCA diploma en hebben een landelijk erkend hoogwerker certificaat. Ze zorgen voor spiegelende ruiten met een mooi en streeploos eindresultaat.

Kiest u voor gevelreiniging? Dan reinigen wij uw buitengevels met behulp van osmosewater en borstels. Dit verwijdert onder andere groenaanslag, voor een verbeterde uitstraling van uw pand.

Showroom laten schoonmaken door Schilten Schoonmaak

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken samen met u alle mogelijkheden, voorzien u van advies en sturen u een prijsopgave toe.