Professionele Schoonmaak van magazijnen en fabrieken

Het schoonmaken van fabrieken en magazijnen vereist een zorgvuldige aanpak. Alleen al door de productie en vervoer van goederen komt een enorme hoeveelheid afvalstoffen vrij. Zodra de fabrieken en magazijnen worden schoongemaakt, kunt u weer een veilige en gezonde werkomgeving garanderen. Met de hulp van Schilten Schoonmaak kunnen we dit samen realiseren.

Magazijnen en Fabriekshallen laten schoonmaken

In de dagelijkse bedrijfsvoering wordt niet altijd rekening gehouden met alle tijd die in de schoonmaak en het onderhoud van het magazijn of fabriekshallen gaat zitten. Vaak blijkt dan dat er niet altijd tijd is voor allerlei schoonmaakwerkzaamheden. Schilten Schoonmaak neemt de volledige verantwoordelijkheid voor al deze werkzaamheden zodat u er niet meer naar om hoeft te kijken. Hiermee ervaart u de voordelen van all deskundigheid die we met onze experts in huis hebben.

Reiniging in de industriële sector

Zorgvuldige industriële reiniging is enorm van belang. De industriële sector kent vele voorschriften en kwaliteitsafspraken, waar bedrijven zich aan dienen te houden. Bij Schilten Schoonmaak staat kwaliteit dan ook hoog in het vaandel. Om dit in onze werkzaamheden vorm te geven voeren we regelmatig kwaliteitscontroles uit. Hiermee geven we niet alleen aan zorgvuldige schoonwerkzaamheden te verzorgen, maar kunnen we u ook een stukje betrouwbaarheid bieden.

Magazijn en fabriek schoonmaken

Een industriële schoonmaak voor een gezonde werkomgeving

De schoonmaak van uw fabriek of magazijn heeft niet alleen voordelen voor de productiviteit van de machines. Ook uw personeel kan dankzij een zorgvuldige schoonmaak alle voordelen van een gezonde, schone en veilige werkomgeving ervaren. Zo stimuleert u uw werknemers en kunt u professionaliteit uitstralen.

Professionele schoonmaak van Schilten Schoonmaak

Bij Schilten Schoonmaak leveren we een totaalpakket aan schoonmaakdiensten. Onze 60 jaar lange ervaring op het gebied van industriële reiniging stelt ons in staat om deskundig en professioneel te werk te gaan. Zo zorgen we ervoor dat we die gezonde en schone werkomgeving echt kunnen garanderen. Wij reinigen zo de vloeren, sanitaire voorzieningen en ramen van uw fabriek of magazijn. Alvorens we een voorstel opmaken willen onze experts graag al uw wensen bespreken. In dit gesprek bekijken we de meest geschikte schoonmaaktijden, reinigingsmiddelen en schoonmaakplanning specifiek voor uw bedrijf. 

Meer weten of heeft u vragen?

Onze werknemers staan altijd voor u klaar om hun expertise te delen. Neem contact met ons op en maak eventueel direct een vrijblijvende afspraak. Zo weet u exact wat u kunt verwachten en krijgt u het benodigde advies!