Schoonmaak Hardinxveld

Schoonmaak Hardinxveld

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Hardinxveld? Schilten Schoonmaak reinigt dagelijks tal van fabrieken, kantoren, trappenhuizen, winkels en showrooms, óók in Hardinxveld! De naam ‘Schilten Schoonmaak’ heeft een sterke klank: al sinds 1959 zet het schoonmaakbedrijf zich in om de klant een full service pakket aan facilitaire diensten te bieden. Zo zijn wij een vertrouwd gezicht voor velen en bieden wij te allen tijde schoonmaak aan van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Schoonmaakdiensten in Hardinxveld

Aangezien schoonmaak een enorm breed begrip is, hebben wij deze onder een aantal noemers verdeeld. Zo zijn wij onder ander inzetbaar voor schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, tapijtreiniging en de levering van sanitaire benodigdheden. Al deze diensten worden uitgevoerd door opgeleid personeel die verstand heeft van zaken. Zit uw gewenste dienst er niet tussen? Neem alsnog contact met ons op! Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze schoonmaakmogelijkheden eindeloos. Zo eindeloos dat het moeilijk is om deze allemaal te benoemen.

Hoge kwaliteit met een scherpe prijs

Kiest u voor Schilten Schoonmaak, dan kiest u voor kwaliteit tegen een concurrerend tarief, gemotiveerd personeel en een uitstekende begeleiding. Ook plaatsen wij waar mogelijk een vaste medewerker bij onze vaste klantenkring, zodat de klant in kwestie altijd een vertrouwd gezicht heeft voor de schoonmaak van zijn of haar pand. De korte communicatielijnen zorgen ervoor dat vragen van klanten snel worden opgepakt en onze rayonmanagers dragen zorg voor een goede planning en begeleiding van onze medewerkers. Tevens werken wij onder het SIEV keurmerk. Dit wil zeggen dat wij onder andere zeer discreet om gaan met de naleving van het schoonmaak CAO, code verantwoord marktgedrag actief wordt uitgedragen en nageleefd, wij gebruik maken van goede arbeidsomstandigheden en altijd werken met een aansprakelijkheidsverzekering. Zo wordt zowel u als bedrijf als ons personeel goed beschermd en weet u waar u aan toe bent.

Persoonlijk contact

Dankzij onze korte communicatielijnen hebben wij persoonlijk contact met iedere klant. Zo zetten wij onder andere rayonmanagers in die alles strikt in de gaten houden, wat de communicatie aanzienlijk bevordert. Niet alleen voor ons uitvoerend personeel, ook voor u als bedrijf. Ook bij het vinden van oplossingen van bepaalde schoonmaakproblemen, kunt u altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij komen dan direct in actie en zijn resultaat- en oplossingsgericht.

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.