Schoonmaakbedrijf Alblasserdam

Schoonmaak Alblasserdam

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Alblasserdam waarbij u geen omkijken meer heeft naar schoonmaak? Schilten Schoonmaak is hét schoonmaakbedrijf in Alblasserdam en omstreken! Sinds 1959 zet Schilten Schoonmaak zich al in, met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, voor tevreden opdrachtgevers. Wij stropen onze mouwen op voor multinationals tot mkb, gezondheidscentra, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), vastgoed- en VvE-beheerders, woningcorporaties, scholen, instellingen en grotere (kantoorhoudende) organisaties.

Hoe wij werken

Intensief en prettig contact met klanten en medewerkers is voor ons essentieel. Met één vast aanspreekpunt – uw rayonleider – zorgen wij voor duidelijke en korte communicatielijnen. Bovendien kunt u ook bij de rayonmanager terecht voor andere schoonmaakdiensten. Daarnaast zorgen wij voor tevreden medewerkers die met veel enthousiasme hun werk uitoefenen. Want tevreden medewerkers leveren betere prestaties en dus schoonmaakresultaten. Ook werken wij onder het SIEV-keurmerk. Dit keurmerk is ontwikkeld door en voor ondernemers in de schoonmaakbranche met als doel het uitstralen van betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit- en goed ondernemerschap in de schoonmaakbranche. Uiteraard worden wij hier jaarlijks op gecontroleerd en wordt er opnieuw beoordeeld of Schilten Schoonmaak voldoet aan deze SIEV-eisen.

Schoonmaakdiensten van Schilten Schoonmaak

Diensten welke wij onder andere leveren zijn schoonmaakonderhoud. glasbewassing, tapijtreiniging, vloeronderhoud en gevelreiniging. Zo kunt u bij ons een compleet pakket afnemen. Alles om te zorgen dat u hier geen omkijken naar heeft. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijfsbelang en wij op die van ons. Naast deze schoonmaakdiensten bieden wij tevens de levering van sanitaire voorzieningen. Hierbij zorgen wij voor voldoende schoonmaakvoorraad bij u op het kantoor. Zo heeft u altijd voldoende schoonmaakartikelen in huis en dus nooit een tekort. Daarnaast werken wij met hoge kwaliteitsproducten waarvan u dan tevens kunt profiteren; iest dat het schoonmaakresultaat ten goede komt.

Kwaliteit schoonmaak tegen schappelijke prijzen

Schilten Schoonmaak levert al uw schoonmaakdiensten in Alblasserdam tegen scherpe, concurrerende prijzen. Uiteraard behouden wij hier wel de kwaliteit van de dienst. Zo werken wij met kwaliteitscontroles. Dit houdt in dat schoonmaakprojecten voor de oplevering altijd streng gecontroleerd worden. Alleen wanneer deze check in orde is, wordt de schoongemaakte ruimte goedgekeurd. Daarnaast werken wij met opgeleid personeel. Ook dit weegt sterk mee in de hoge kwaliteit die wij leveren. Personeel is altijd op de hoogte van de nieuwste schoonmaaktechnieken en weet wat te doen.

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.