Schoonmaakbedrijf Sliedrecht

Schoonmaakbedrijf Sliedrecht

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Sliedrecht? Dan is Schilten Schoonmaak hét schoonmaakbedrijf van dienst! Wij leveren tal van schoonmaakdiensten in Sliedrecht en omgeving, zoals de schoonmaak van kantoren, winkels, trappenhuizen, woningcorporaties en scholen. Inmiddels zijn wij een vertrouwd gezicht voor velen en staan betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Hoe wij werken

Prettig werken met en bij Schilten Schoonmaak, daar gaan wij voor! Dit betekent dat wij investeren in de relatie met opdrachtgevers en onze medewerkers in Sliedrecht. Door intensief contact met u te onderhouden en frequent te evalueren. Medewerkers die het naar hun zin hebben presteren beter. Wij stimuleren ons personeel onder andere om opleidingen te volgen, dit is tevens terug te lezen in onze Verklaring Verantwoord Marktgedrag. Hierin wordt ook de door ons gehanteerde cao vermeld en hoe wij de veiligheid van onze medewerkers waarborgen. Allemaal punten waarbij we zorgen voor goede arbeidsomstandigheden met als gevolg tevreden medewerkers, en dus goede schoonmaak.

Onze schoonmaakdiensten

Schilten Schoonmaak levert in Sliedrecht, de volgende diensten: schoonmaakonderhoud. gevelreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud en het machinaal vegen van vloeren. Uiteraard kunnen al deze diensten met elkaar gecombineerd worden. Wij kunnen alles compleet aanbieden zodat u dit maar bij één partij hoeft af te nemen. Het uitbesteden van deze schoonmaakdiensten scheelt u in stress en tijd. Wanneer u Schilten Schoonmaak inzet, heeft u geen omkijken meer naar de schoonmaak en bijkomende zaken. Zo kunnen wij u ook voorzien in het leveren van sanitaire benodigdheden. Het bestellen van schoonmaakproducten wordt dan onze verantwoordelijkheid en zorgen we altijd voor voldoende voorraad. Als laatst biedt Schilten zelfs bedrijfscatering. Hierbij kunt u denken aan een eenmalige catering voor een feestje of evenement maar ook een vaste catering in uw kantoorpand. Kortom: voor een compleet pakket aan schoonmaakdiensten in de regio Sliedrecht, zit u goed bij Schilten Schoonmaak!

Schoonmaak van hoge kwaliteit

Het leveren van hoge kwaliteit is waar Schilten voor staat. Dit doen wij onder andere door het inzetten van kwaliteitscontroles. Hierbij worden schoonmaakprojecten alvorens de oplevering gecontroleerd door de rayonmanager. Zo leveren wij altijd goed en schoon resultaat op. Daarnaast hanteren wij het SIEV keurmerk. Dit houdt in dat wij ons aan strenge regels houden omtrent het uitstralen van betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit- en goed ondernemerschap in de schoonmaakbranche. Dit alles om te zorgen voor resultaat waarmee u tevreden bent!

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.