Schoonmaak Barendrecht

Schoonmaak Barendrecht

Schoonmaak voor bedrijven in Barendrecht? Schilten Schoonmaak is hét schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf! De gemotiveerde medewerkers van Schilten Schoonmaak reinigen dagelijks legio fabrieken, trappenhuizen, winkels, parkeergarages, praktijken, scholen en showrooms in Barendrecht en omgeving. Schilten Schoonmaak is een uitstekend schoonmaakbedrijf voor diverse bedrijven tegen concurrerende tarieven.

Schoonmaakdiensten Schilten Schoonmaak

Schilten Schoonmaak levert, onder andere in Barendrecht, een compleet pakket aan bedrijfsdiensten. Denk hierbij aan glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, bedrijfscatering, schoonmaakonderhoud en de levering van sanitaire benodigdheden. Alles deze diensten kunnen uiteraard met elkaar gecombineerd. Zo zijn er bepaalde taken die dagelijks, wekelijks of maandelijks uitgevoerd kunnen worden, maar ook zijn er diensten die we jaarlijks voor u als bedrijf kunnen uitvoeren. De keuze is aan u. Geef bij de aanvraag van uw schoonmaak uw wensen aan, en wij stellen een passende offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en bieden wij een compleet pakket.

Schoonmaak van kwaliteit

De schoonmaak van bedrijven is ons vak en doen wij al jarenlang. Dankzij deze jaren hebben wij ervaring opgedaan bij duizenden bedrijven, met verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden en verschillende soorten mensen. Hierdoor is ons schoonmaakbedrijf toepasbaar op iedere branche en schoonmaakdienst. Ook is ons personeel hier op samengesteld. Dit alles om te zorgen voor hoge kwaliteit. Daarnaast is elke werknemers van Schilten Schoonmaak bekwaam en opgeleid voor de betreffende schoonmaakdienst die zij uitvoeren. Denk hierbij aan onze glazenwassers, gevelreinigers, tapijtreiniger en ga zo maar door. Verder waarborgen wij onze kwaliteit door gebruik te maken van hoogstaande schoonmaakproducten. Producten die uiteraard milieubewust zijn er waarmee effectief kan worden schoongemaakt.

Persoonlijk contact

Onze rayonmanagers staan dagelijks klaar om de planning in goede banen te leiden en onze medewerkers te begeleiden. Door onze korte communicatielijnen worden onze klanten in Barendrecht en omgeving snel geholpen. Persoonlijk contact met onze klanten is van groot belang en zorgt voor een prettige samenwerking. Niet alleen voor ons, maar ook voor u. Zo is het mogelijk om bij bepaalde situaties direct contact met ons op te nemen. Wij komen dan snel in actie en voldoen dan graag aan uw wensen als bedrijf. Daarnaast zorgen wij altijd voor een vaste schoonmaakster en heeft u te allen tijde een vertrouwd gezicht die uw schoonmaak op zich neemt.

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.