Glasbewassing en gevelreiniging

Glazenwassersbedrijf Dordrecht

Schilten Schoonmaak heeft ervaren en professionele glazenwassers in dienst. Zo zijn onze glazenwassers in het bezit van een VCA diploma en een landelijk erkend hoogwerker certificaat. Hierdoor zorgen wij voor effectieve glasbewassing met een mooi en streeploos eindresultaat. Onze glazenwassers zijn van alle markten thuis. Zo zemen zij kantoren maar ook roltrappen en liften in winkels. De ramen worden gezeemd volgens vaste periodes. Dit gebeurt met behulp van onze geautomatiseerde zeemplanning. Hierbij worden werkzaamheden bijvoorbeeld iedere week gepland.

Gevelreiniging Dordrecht

Naast glasbewassing bieden wij tevens gevelreiniging in Dordrecht aan. Hierbij worden buitengevels gewassen en schoongemaakt met behulp van osmosewater en borstels. Bij het reinigen van gevels kunt u onder andere denken aan gevelbeplating, maar ook aan het reinigen en conserveren van aluminium kozijnen. Gevels welke niet op de zonzijde liggen, zitten vaak onder de groenaanslag. Met speciaal reinigingsmiddel en hogedruk reiniging, wordt deze groene aanslag moeiteloos verwijderd. Dit alles zorgt voor een verbeterde uitstraling van uw pand!

Anti-spinnenbehandeling Dordrecht

Jaarlijks zorgen spinnen voor veel overlast, in de vorm van spinnenwebben en spinnenpoep, in en rondom uw bedrijfspand. Met name ramen zijn hiervan vaak de dupe. Om de spinnen te bestrijden, bespuiten wij het gehele pand met een anti-spinnen middel. Dit middel zorgt ervoor dat de spinnen worden weggejaagd en de overlast volledig verdwijnt. Uiteraard werken wij met kwalitatieve bestrijdingsmiddelen welke zeer effectief zijn, geen invloed hebben op de gezondheid van het personeel en überhaupt niet zal worden opgemerkt.

Eigen hoogwerker

Alle bovenstaande diensten kunnen uitgevoerd worden in combinatie met een hoogwerker. Schilten Schoonmaak is namelijk in het bezit van een eigen autohoogwerker. Hierdoor kunnen wij deze flexibel inzetten tegen een concurrerend tarief. De hoogwerker wordt jaarlijks gekeurd en onderhouden. Alle projecten waarbij het moeilijk is om bepaalde plekken te bereiken, wordt de hoogwerker ingezet. Weet wel dat een stabiele ondergrond hierbij van belang is.