Hogedrukreiniging

Voor hogedrukreiniging zit u goed bij Schilten Schoonmaak. Met behulp van hogedrukreiniging kunnen wij uw betonnen entree, parkeergarage, gevel, straatwerk en nog veel meer, grondig reinigen.

Verschillende zaken schoonmaken met hogedrukreiniger

Om te zorgen dat uw personeel, (potentiële) klanten en andere zakenrelaties een schoon bedrijfspand binnen treden, is het van belang dat alles er spik en span uitziet. Hierbij hebben we het niet alleen over de binnenkant van het pand, maar ook over de buitenkant. Denk hierbij aan de gevels, parkeerplaatsen, parkeergarage, de stoep, de entree en de volledige bestrating die direct aan uw bedrijfspand ligt. Een eerste indruk kunt u slechts één keer maken, en een goed verzorgd en uitziet pand behoort hierbij. Laat uw bedrijfspand dan ook regelmatig onder handen nemen met een hogedrukreiniger. Wij van Schilten Schoonmaak bieden deze dienst. U geeft aan wat u graag middels de hogedrukreiniger schoon wilt hebben, en wij gaan direct voor u aan de slag. Mos, onkruid en andere vuiligheden behoren hiermee tot het verleden en u kunt weer met een gerust hart diverse klanten uitnodigen op uw locatie.

Wat wij o.a. schoonmaken met hogedrukreiniging

  • Vloeren laten reinigen onder hoge druk
  • Door middel van hogedruk reiniging bestrating laten schoonspuiten
  • Gevels laten afspuiten met hoge druk
  • Hogedruk reiniging inzetten voor de schoonmaak van machines
  • Parkeergarages laten reinigen met hoge druk

Staat uw gewenste schoonmaak niet tussen de bovenstaande punten? Geen zorgen, wij maken meer schoon met de hoge druk dan hierboven wordt vermeld. Laat ons weten wat u graag met de hoge druk wilt laten schoonmaken en wij bespreken met u de mogelijkheden!

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in hogedrukreiniging? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak, offerte en/of brochure. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.