Glasbewassing Dordrecht

Zijn de ramen van uw bedrijfspand vies en toe aan een schoonmaakbeurt? Dan zit u goed bij Schilten Schoonmaak! Voor al uw glasbewassing doet u een beroep op onze ervaren glazenwassers. Onze gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers voeren dagelijks tal van zeemwerkzaamheden uit: van het zemen van kantoren tot het zemen van roltrappen en liften in winkels. Onze glazenwassers werken volgens een vaste frequentie, die van te voren wordt afgesproken met onze opdrachtgever. Dankzij onze geautomatiseerde zeemplanning worden zeemwerkzaamheden per week ingepland.

Effectief en efficiënte glasbewassing

Op welke hoogte de ramen zich ook bevinden, dankzij onze eigen hoogwerker is het mogelijk om bij iedere raam te komen. Ook maken wij gebruik van eigen osmose systemen. Zo bepalen wij per gebouw wat de meest efficiënte en toepasselijke oplossing is voor de glasbewassing. Onze hoogwerker heeft een werkhoogte van 22 meter en een laag eigen gewicht. Hierdoor ontstaat er geen schade aan het straatwerk. Als onze eigen hoogwerker niet geschikt is voor het project in verband met de werkhoogte dan wordt er uiteraard een juiste hoogwerker ingehuurd.

Glazen wassen door professionals

Alle zweemwerkzaamheden worden uitgevoerd door bekwame en betrouwbare professionals. Onze glazenwassers zijn opgeleid en verstaan de kennis en kunde van hun vak. Daarnaast staan vriendelijkheid en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Ook behoren kwalitatieve schoonmaakproducten en kwaliteitscontroles bij dit lijstje. Uiteraard wordt alles altijd goed nagelopen door je rayonmanager en wordt er te allen tijde gebruik gemaakt van milieuvriendelijke producten. Mede hierdoor bieden wij een hoge kwaliteit glasbewassing en zijn we een bekend en vertrouwd gezicht in Dordrecht en omgeving.

Overige schoonmaakdiensten

Wilt u naast het schoonmaken van de ramen ook andere zaken laten schoonmaken? Ook dan zit u goed bij Schilten! Naast glasbewassing houden wij ons ook bezig met schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud, sanitaire voorzieningen en gevelreiniging. Zo nemen wij de volledige schoonmaak van uw bedrijfspand op ons en heeft u hier geen omkijken meer na. Daarnaast zorgen wij ervoor dat dit op tijden en dagen gebeurt wanneer u en uw personeel er het minst last van heeft. Zo kan u en uw personeel ongestoord verder werken met dat wat voor het bedrijf het belangrijkste is.

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening glasbewassing of een andere schoonmaakdienst? Neem dan direct contact met ons op! Dan bespreken we met u de mogelijkheden en sturen wij een vrijblijvende offerte toe. Zo weet u precies wat u te wachten staat en welke zaken er eventueel bij komen kijken.