Altijd glasheldere ramen zonder dit in te hoeven plannen? Onze professionele glazenwassers zijn in het bezit van een VCA-diploma en een landelijk erkend hoogwerker certificaat. Zij nemen u het ramenwassen graag uit handen.

Professionele glazenwassers voor een glashelder resultaat

Een bedrijfspand met vieze ramen is niet representatief voor uw onderneming. Tevens is ramenwassen niet de corebusiness van uw organisatie. Het schoonhouden van de ramen van uw pand laat u dan ook aan de professionele ramenwassers van een professioneel schoonmaakbedrijf over. Effectieve glasbewassing is een vak op zich en onze professionals reinigen uw ruiten binnen een mum van tijd. Zonder strepen en zonder vlekken. Wij ontzorgen u niet alleen op het gebied van glasbewassing voor buitenramen, ook liften en roltrappen worden door onze professionele ramenwassers onder handen genomen. Uw bedrijfsgebouw heeft een nette uitstraling, zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

Een glazenwasser hoogwerker voor moeilijk bereikbare zeemwerkzaamheden

Bent u in een hoog gebouw gevestigd en wilt u dat alle ruiten altijd glanzen? Onze eigen glazenwasser hoogwerker heeft een werkhoogte van 22 meter waardoor wij ook hogere verdiepingen kunnen bereiken voor secure glasbewassing. Uiteraard bezit iedere professionele ramenwasser een VCA-diploma en een landelijk erkend hoogwerker certificaat. De door ons gebruikte glazenwasser hoogwerker is een lichtgewicht, waardoor schade aan de straat of het trottoir uitblijft. Is onze eigen glazenwasser hoogwerker niet geschikt voor een bepaald project op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging? Dan zorgen wij zelf voor de juiste glazenwasser hoogwerker. Dat is wat wij verstaan onder complete ontzorging.

Geautomatiseerde zeemplanning voor periodieke glasbewassing

Sommige ramen worden nu eenmaal sneller vies dan andere. Buitenglas is eerder aan glasbewassing toe dan interne ramen en bij winkels komt vaker een professionele ramenwasser langs dan bij andere bedrijfspanden. Daarom stellen wij samen met u een op maat gemaakte zeemplanning op, om glasbewassing zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren. Onze ramenwassers werken dan volgens een vaste frequentie, zodat uw glas te allen tijde schoon en helder is. Glasbewassing wordt per week ingepland, waarbij u er ook voor kunt kiezen om gevelreiniging toe te voegen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat professionele glasbewassing op tijden en dagen plaatsvindt wanneer uw werknemers en klanten er geen last van ondervinden.

Schilten Schoonmaak voor optimale glasbewassing

Laat professionele ramenwassers uw ruiten onder handen nemen. Onze glazenwassers zijn opgeleid en verstaan de kennis en kunde van het vak. Naast kwalitatieve glasbewassing staan vriendelijkheid en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Daaronder valt ook het gebruik van eerlijke, milieuvriendelijke schoonmaakproducten en regelmatige kwaliteitscontroles. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening glasbewassing of een andere schoonmaakdienst? Neem gerust contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden en bieden wij u een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet u precies wat u te wachten staat en welke zaken er eventueel bij komen kijken. Onze bedrijfsvoering is namelijk net zo helder en transparant als glas dat door onze professionele glazenwassers gereinigd wordt.