Schilten Service Groep

Schilten Service Groep

Naast Schilten Schoonmaak bestaat de Schilten Servicegroep uit de volgende bedrijfsonderdelen:

Schilten Catering

Het verzorgen van de lunches voor bedrijven op locatie. Deze kantinediensten worden door ervaren catering medewerkster uitgevoerd en kan bestaan uit het verzorgen van een luxe lunch tot een eenvoudige lunch. Voor de bereiding maken we gebruik van de beschikbare faciliteiten op de locatie van de opdrachtgever. De kassasystemen inclusief back-office worden door ons geregeld zodat de opdrachtgever een duidelijk beeld heeft van de in- en verkoop.

Floortec Schilten

Floortec Schilten werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Voor bedrijven leveren we een compleet pakket aan vloeren zoals projecttapijt, schoonloopmatten, linoleum en pvc van diverse gerenommeerde leveranciers zoals Forbo en Tarkett. De particuliere markt bestaat met name uit traprenovatie, schuren van parket, leveren en leggen van laminaat, parket en pvc-vloeren.
Meer info: www.vloerspecialist.nl

Alclean Specialistische Schoonmaak

Alclean is ons specialistische schoonmaakbedrijf die zich uitsluitend richt op het verrichten van specialistische schoonmaakdiensten zoals vloeronderhoud, tapijt laten reinigen, dieptereiniging van sanitair en professionele keukenreiniging, schoonmaak na huis verbouwing, hogedrukreiniging en gevelonderhoud. Meer info: www.alclean.nl