Schilten Service Groep

Schilten Service Groep

Schoonmaakbedrijf Schilten is opgericht in 1959 door de vader van de huidige directeur-eigenaar Hans Schilten. Sinds 1995 is Antoine Verhoef werkzaam bij Schilten Schoonmaak, begonnen als vakantiekracht en is al lange tijd mede-eigenaar en directeur van Schilten Schoonmaak.

De Schilten Servicegroep uit de volgende bedrijfsonderdelen:

Schilten Schoonmaak

De schoonmaak is de oudste tak van de onderneming. Sinds 1959 is dit onderdeel actief. Gestart als klein familiebedrijf en uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf dat werk biedt aan ruim 200 medewerkers. Het dienstenpakket bestaat uit traditioneel schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische schoonmaakdiensten. Er zijn ruim 200 medewerkers werkzaam bij Schilten Schoonmaak.

Schilten Catering

Het verzorgen van de lunches voor bedrijven op locatie. Deze kantinediensten worden door ervaren catering medewerkster uitgevoerd en kan bestaan uit het verzorgen van een luxe lunch tot een eenvoudige lunch. Voor de bereiding maken we gebruik van de beschikbare faciliteiten op de locatie van de opdrachtgever. De kassasystemen inclusief back-office worden door ons geregeld zodat de opdrachtgever een duidelijk beeld heeft van de in- en verkoop.

Floortec Schilten

Floortec Schilten werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Voor bedrijven leveren we een compleet pakket aan vloeren zoals projecttapijt, schoonloopmatten, linoleum en pvc van diverse gerenommeerde leveranciers zoals Forbo en Tarkett. De particuliere markt bestaat met name uit traprenovatie, schuren van parket, leveren en leggen van laminaat, parket en pvc-vloeren. Maar ook voor raambekleding kunt u bij Floortec Schilten terecht.
Meer info: www.vloerspecialist.nl