Vloeren reinigen

Met het machinaal reinigen van vloeren bespaart u energie en manuren. Schilten Schoonmaak heeft jarenlang ervaring met het (machinaal) reinigen, behandelen en renoveren van diverse soorten vloeren zoals linoleum, natuursteen en parket. Speciaal daarvoor opgeleide medewerkers voeren deze werkzaamheden uit met de juiste professionele machines en materialen.

Een goed schoonmaakonderhoud van uw harde vloeren is alleen mogelijk door deze vloeren jaarlijks een grote onderhoudsbeurt te geven. Het in de was zetten van linoleum vloeren is een bekende vorm van vloeronderhoud, zeker bij scholen en ziekenhuizen.

Professioneel vloeronderhoud

Binnen ons bedrijf hebben wij veel ervaring met het op een juiste wijze behandelen van vloeren zoals linoleum, tegelvloeren, marmer en grintvloeren. Met behulp van professionele reinigingsmachines en producten worden deze vloeren door ons gereinigd en eventueel beschermd. Hierdoor verbetert de uitstraling van de vloer en is deze eenvoudiger schoon te maken.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen en behandelen van uw vloeren, neem dan contact met ons op via het reactieformulier op onze website.