Opleverschoonmaak

Opleverschoonmaak is een vak apart. Tijdens de opleverschoonmaak wordt immers vaak nog de laatste hand gelegd aan de nieuwbouw, verbouw of renovatie. De medewerkers van Schilten Schoonmaak voeren uw opleverschoonmaak zonder enige moeite voor u uit. Zo heeft u hier geen omkijken meer na en kunt u rekenen op een goed opgeleverd pand.

Ervaren personeel met vakkennis

Wij begrijpen als geen ander dat u een betreffend huis of pand na de bouw, renovatie of verbouwing graag schoon en netjes wilt opleveren. Logisch, want dit komt professioneel over en laat zien dat u de zaken serieus neemt. Heeft u hier echter geen tijd voor of kennis van? Dan kunt u ons schoonmaak team inschakelen. Het team die bij ons de opleverschoonmaak op zich neemt, zijn allen opgeleid en verstaan hun schoonmaakvak zeer goed. Zij hebben veel ervaring in het schoonmaken van diverse panden en weet wat hun te wachten staat. Ieder personeelslid die bij Schilten binnenkomt krijg een persoonlijk training. Verricht de betreffende medewerker specifieke werkzaamheden? Dan wordt hij/zij ook daar nog in getraind. Kortom, alles om te zorgen dat u schoonmaak van hoge kwaliteit krijgt!

Snel en op korte termijn inplannen

Doordat wij een groot personeelsbestand hebben, kunnen wij opleverschoonmaak op korte termijn inplannen. Zo wordt u te allen tijde voorzien van een schoon pand, ook wanneer de oplevering eerder is dan verwacht. Het aantal schoonmakers die wij inzetten voor uw project is afhankelijk van de grootte van het betreffende pand. Ook is hierbij van belang in welke tijdsduur u het af wilt hebben. Uiteraard geldt, hoe meer schoonmakers wij inzetten, hoe sneller de klus is geklaard. Dus afhankelijk van uw wensen en behoeften wordt het aantal medewerkers bepaald.

Diverse opleverschoonmaakdiensten

Qua opleverschoonmaakdiensten bieden wij van Schilten Schoonmaak onder andere de volgende mogelijkheden aan:

  • Het stofvrij maken van alle richels en randen
  • Het bezemschoon opleveren van de vloer
  • Het verwijdering van cementsluiers van tegelwerk
  • Het verwijderen van stickers en kitresten

Meer over de professionele schoonmaak na verbouwing vind u hier.

Naast de bovenstaande diensten bieden wij uiteraard nog meer gespecialiseerde werkzaamheden aan zoals raambewassing. Al deze overige zaken kunt u altijd aangeven bij de aanvraag.

Schoonmaak van hoge kwaliteit

Het bieden van schoonmaak van hoge kwaliteit waarborgen wij onder ander door het dragen van het SIEV keurmerk, het gebruik van kwalitatieve schoonmaakmiddelen en het hebben van vakkundig personeel.

Voor meer inhoudelijke informatie over de mogelijkheden, adviseren we u om contact met ons opnemen. Zo kunnen we bekijken wat de beste opties zijn en eventueel direct een afspraak inplanning voor de opleverschoonmaak.