Onderhoud koffiemachines

Naast onze bekende schoonmaakdiensten verlenen wij ook onderhoud aan koffiemachines. In het verleden merkte wij namelijk bij diverse opdrachtgevers dat hier behoefte aan was. Elk bedrijf of instelling heeft namelijk wel één of meerdere koffie automaten. Maar het aanwijzen van een persoon die de automaat regelmatig bijgevuld en schoongemaakt, blijkt vaak toch lastiger dan in eerste instantie gedacht, met name bij middelgrote bedrijven. Dit zit vaak nu eenmaal niet in het takkenpakket van uw personeel. Logisch! In zo’n geval nemen wij deze taak graag van u over. Naast dat ons schoonmaakpersoneel uw ruimtes voorziet van een blinkende vloer en schone bureaus, zullen zij tevens zorgen voor het onderhoud en bijvullen van uw koffieautomaat. Het voordeel voor u als klant is dat u hier geen omkijken meer naar heeft en omdat we het in combinatie met de schoonmaak uitvoeren, zijn de kosten hiervan relatief laag. Kortom; een win-win situatie!

Schoonmaak koffie automaten voor kwaliteitskoffie

Koffie is één van de meest gedronken dranken op werk. Zo zorgt het voor een goed cafeïne gehalte waardoor u als werkende de hele dag op de rit blijft. Dit weergeeft gelijk het belang van goede kwaliteit koffie. Niet alleen hebben (gemalen) koffiebonnen hier invloed op, ook de koffiemachines. Maar uiteraard moeten deze koffieapparaten wel regelmatig schoongemaakt worden om vervuiling en prut in koffie te voorkomen. Dit hangt nauw samen met het onderhoud. Zowel de schoonmaak, het bijvullen en het onderhoud zal door ons uitgevoerd worden. Zo is uw personeel altijd voorzien van goede kwaliteit koffie zonder hier enige aandacht aan te schenken.

Catering door Schilten

Naast het onderhouden van koffie automaten, kan Schilten ook de volledige bedrijfscatering voor u uit handen nemen. Niet alleen houden wij ons dan bezig met de koffie apparaten zelf, ook houden wij ons dan bezig met het bieden van ontbijt, brunch en/of lunch. Het hebben van een eigen kantine of keuken is hierbij wel van belang. Verder zorgt Schilten dan voor de levering van boordjes, heerlijk beleg, drinken en andere lunch voorzieningen. Tevens zorgen wij voor een nette kantinejuffrouw die het overzicht bewaard, de voorraad, de levering en zorgt dat alles op gezette tijden wordt klaar gezet.

Voor meer inhoudelijke informatie over de mogelijkheden, adviseren we u om contact met ons opnemen. Zo kunnen we bekijken wat de beste opties zijn en wat het best past bij uw bedrijf.