Kantinemedewerkster

Bent u op zoek naar een ervaren kantine medewerkster? Deze vindt u bij Schilten Bedrijfscatering! Wij hebben veel kantinepersoneel in dienst die we bij uw bedrijf kunnen plaatsen. Niet alleen neemt dit uw zorg uit handen, ook zorgt het voor professionaliteit die u uitstraalt naar uw eigen personeel en eventueel klanten. Uiteraard biedt het inschakelen van een kantinemedewerkers nog veel meer, hieronder benoemen we deze voordelen.

Hygiëne en kwaliteit

Een goed verzorgde bedrijfscatering wordt steeds meer en meer gezien als een must in ieder zichzelf respecterend bedrijf. De eisen op het gebied van hygiëne en kwaliteit worden echter steeds strenger. Gezien we te maken hebben met voedsel bedervende producten is de opslag en manier van bewaren van groot belang. Ook hier zijn onze kantinemedewerkers van op de hoogte. Zij zijn getraind op alle gebieden van voedsel hygiëne en weten precies hoe dit bij te houden. Zo biedt u als bedrijf altijd gegarandeerd voedsel van hoge kwaliteit met een juiste datum.

Gevarieerde catering

Naast voedsel van hoge kwaliteit, houden medewerkers ook van gevarieerd eten. Als bedrijf zijnde is dit vrij lastig om zelf invulling te geven. De bepaling hiervan is voor u natuurlijk een bijkomende taak en wordt niet gezien als prioriteit. En dat terwijl het personeel en eventueel klanten hier anders over denken. Onze kantinemedewerker neemt deze taak uiteraard ook voor u waar. Zo kunt u ervoor kiezen om de inkoop van al het voedsel en drinken door onze kantinemedewerker uit te laten voeren. Dit zorgt voor gevarieerd eten en meer keuzemogelijkheden. Daarnaast scheelt het u enorm veel tijd. Tijd die u vervolgens kan steken in het bedrijfsbelang. Kortom, een win-winsituatie.

Meer focus op uw bedrijfsbelang

In de alinea hierboven bespreken we het al; meer tijd voor uw bedrijf. Doordat u niet meer om hoeft te kijken naar het cateringgedeelte, houdt u meer tijd over. Deze tijd zorgt vor meer ruimte die u vervolgens kunt inzetten voor zaken die er echt toedoen voor uw bedrijf. Want echt alles omtrent de catering wordt voor u geregeld. Denk hierbij onder andere aan de cateringinkoop, het klaarmaken van de catering, het opruimen van de catering, de schoonmaak van de keuken en het regelen van de betalingen van de catering. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een keuken en bijkomend keukengerei.

Voor meer inhoudelijke informatie over de mogelijkheden, adviseren we u om contact met ons opnemen. Zo kunnen we bekijken wat de beste opties zijn en eventueel direct aan de slag met het plaatsen van een passende kantinemedewerker.