Schoonloopmatten

Met schoonloopmatten zorgt u ervoor dat vuil buiten de deur blijft! Wilt u uw pand niet laten vervuilen, dan is een schoonloopzone onmisbaar. Bij Schilten Schoonmaak kunt u terecht voor zowel de aanschaf als de reiniging van een schoonloopmat. De aan te schaffen schoonloopmat kan desgewenst worden voorzien van het logo van uw bedrijf. Zo zorgt u niet alleen voor een schoon gebouw, maar creëert u tevens meer branding en valt de mat weg als passend geheel.

De schoonmaak van schoonloopmatten

Om te zorgen dan de schoonloopmatten ook daadwerkelijk hun werk doen, is het van belang dat deze regelmatig worden schoongemaakt. Wordt dit niet gedaan, dan levert de schoonloopmat op den duur niet meer het gewenste resultaat op. Wij van Schilten Schoonmaak hebben bijzonder veel ervaring op het gebied van schoonmaak van schoonloopmatten. Dit schoonmaken doen wij op verschillende manieren, afhankelijk van de mat passen wij de juiste schoonmaakmanier toe. Zo kan deze met een speciale schoonmaakmachine uitgezogen worden maar ook middels een stofzuiger. Kortom, belangrijk dat u dit met regelmaat laat doen voor het beste resultaat!

Wekelijks of maandelijks nieuwe schoonloopmatten

Zoals eerder gezegd leveren wij, naast de schoonmaak, ook nieuwe schoonloopmatten. Deze matten zijn afkomstig van de leveranciers Coral, Storax en Hamat. De schoonloopmat wordt geheel op maat gemaakt. Zo geeft u de gewenste afmetingen door en, indien gewenste, de bedrukking. De mat kan namelijk worden voorzien van uw bedrijfsnaam, logo en/of slogan. Het is maar net hoe u het graag wilt. Dit alles om te zorgen dat de mat volledig past bij uw huisstijl. U heeft tevens de mogelijkheid om een contract af te sluiten met één van deze servicepartners. Deze servicepartner wisselt dan wekelijks of maandelijks de schoonloopmatten om voor schone exemplaren. Voor deze service betaalt u een vast bedrag per maand. In dit geval bent u altijd verzekerd van een schone, droge schoonloopzone. Schilten Schoonmaak is tevens partner van CWS en Berendse. Ook zij zijn specialist op het gebied van schoonloopmatten.

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe schoonloopmat en/of het laten schoonmaken hiervan? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak, offerte en/of brochure. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.