Reguliere schoonmaak

De uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden worden onderverdeeld in ‘dagelijkse of wekelijkse taken’ en ‘periodieke taken’. Onder dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden vallen bijvoorbeeld het stofzuigen, legen van afvalbakken en reinigen van toiletruimten. Onder de periodieke taken verstaan we bijvoorbeeld het geheel vochtig afnemen van deuren en tegelwanden. Op onze projecten ligt een compleet werkschema met een planning voor de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. Voor een goed schoonmaakonderhoud van uw pand is het belangrijk dat beide taken goed worden uitgevoerd, zodat uw pand niet vervuilt.

Professionele middelen en materialen

Om de schoonmaak goed te laten verlopen, wordt er met professionele middelen en materialen gewerkt. Daarnaast worden er nieuwe technieken toegepast, zoals microvezeldoeken en -moppen. Bij de keuze van de schoonmaakmiddelen is ook de geur van het middel een belangrijk aspect, zodat uw pand altijd lekker fris ruikt. De gebruikte schoonmaakmiddelen zijn van het merk Kleen. Hierbij hebben wij gekozen voor de eco line. Deze schoonmaakmiddelen zijn milieu vriendelijk, maar bevatten ook prettige geuren die de schoonmaak beleving versterken. Om de hoeveelheid plastics te verminderen worden de lege flacons door ons ingezameld voor hergebruik.

Communicatie

In overleg met u vind er periodiek een overleg plaats om de voortgang van de schoonmaak te bespreken aan de hand van de uitgevoerde kwaliteitsmeting. Voor ons is de beleving van de klant van belang zodat wij hier op in kunnen spelen. Daarnaast komt er een logboek te liggen waarin de opdrachtgever en onze medewerker bijzonderheden en vragen kan noteren.