Diensten

Flex clean

Flex Clean is een nieuwe vorm van dienstverlening, speciaal voor bedrijven en instellingen met een eigen schoonmaakdienst. Is uw eigen schoonmaakster afwezig als gevolg van ziekte, verlof of vakantie, dan gaat de schoonmaak van uw pand gewoon door!

Bij het afsluiten van de Flex Clean maken wij allereerst een inventarisatie van de werkzaamheden en de eisen die u daaraan stelt: de werktijden, de ruimten, de schoonmaakmiddelen en materialen. Op deze manier kunnen wij de werkzaamheden goed uitvoeren op het moment dat het nodig is. Na het afsluiten van een Flex Clean overeenkomst komen wij in actie op het moment dat uw eigen schoonmaakdienst afwezig is. Wij pakken de afgesproken werkzaamheden op tegen van te voren vastgelegde tarieven, zodat u precies weet waar u financieel aan toe bent.

Is uw eigen schoonmaakster weer terug? Dan stoppen wij de Flex dienst. U betaalt dus alleen voor de dagen dat uw eigen schoonmaakdienst afwezig is. Zo profiteert u met een eigen schoonmaakdienst van de voordelen van een schoonmaakbedrijf!