FlexClean

FlexClean is een nieuwe vorm van dienstverlening, speciaal voor bedrijven en instellingen met een eigen schoonmaakdienst. Is uw eigen schoonmaakster afwezig als gevolg van ziekte, verlof of vakantie, dan gaat de schoonmaak van uw pand gewoon door! Deze dienst bieden we uitsluitend aan in combinatie met een FlexClean overeenkomst waarbij u voor een vast bedrag per maand verzekerd bent van de schoonmaak als uw eigen medewerker er niet is.

Bij het afsluiten van een FlexClean contract maken wij allereerst een inventarisatie van de werkzaamheden en de eisen die u daaraan stelt: de werktijden, de ruimten, de schoonmaakmiddelen en materialen. Op deze manier kunnen wij de werkzaamheden goed uitvoeren op het moment dat het nodig is. Na het afsluiten van een FlexClean overeenkomst komen wij in actie op het moment dat uw eigen schoonmaakdienst afwezig is. Wij pakken de afgesproken werkzaamheden op tegen van te voren vastgelegde tarieven, zodat u precies weet waar u financieel aan toe bent.

Voor het Flexclean contract betaalt u een vast bedrag per maand. Echter dit bedrag kunt u terug verdienen door diensten van ons af te nemen zoals glasbewassing of vloeronderhoud, maar ook door uw sanitaire voorzieningen bij ons in te kopen.

Is uw eigen schoonmaakster weer terug? Dan stoppen wij de Flex dienst. Zo profiteert u met een eigen schoonmaakdienst van de voordelen van een schoonmaakbedrijf!