Nieuws

Geplaatst op 11 juli 2017

Fris uw bedrijfspand op en laat deze 3 zaken schoonmaken

Wie een prettige en efficiënte werkomgeving wilt creëren, zorgt voor een schoon en opgeruimd kantoor. Een schone kantooromgeving zorgt voor tevreden werknemers én tevreden klanten. U kunt verschillende zaken laten schoonmaken binnen uw bedrijfspand om tot een schoon en opgeruimd kantoor te komen. Hier vertellen we u welke zaken dat precies zijn!

1. Reguliere zaken

Elk bedrijfspand kent reguliere zaken die een schoonmaakbedrijf voor u kan schoonmaken. Het gaat dan om veelvoorkomende schoonmaakwerkzaamheden, die juist daarom zo belangrijk zijn. De uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden worden door het bedrijf onderverdeeld in ‘dagelijkse’ of ‘wekelijkse’ taken en ‘periodieke’ taken. Onder dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden vallen bijvoorbeeld het stofzuigen, legen van afvalbakken en reinigen van toiletruimten. Onder de periodieke taken valt bijvoorbeeld het geheel vochtig afnemen van deuren en tegelwanden. Bij elk project wordt er voor u als werkgever een compleet werkschema gemaakt met een planning voor de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden.

2. Sanitair

U kunt kiezen voor een zogeheten dieptereiniging van het sanitair in uw bedrijfspand. Niets is immers vervelender dan vuil sanitair! Met een dieptereiniging van het sanitair wordt de sanitaire ruimte grondig onder handen genomen. De moeilijk te bereiken plekken worden aangepakt. En ook al worden sanitaire ruimten dagelijks schoongemaakt, de moeilijk bereikbare en niet zichtbare plaatsen komen hierbij niet of nauwelijks aan bod. Het gevolg: vervuilingen die na verloop van tijd onaangename geurtjes kan veroorzaken. Verder neemt de groei van bacteriën toe. Met een periodieke dieptereiniging van het sanitair smoort u eventuele problemen in de kiem. Vergeet hierbij niet passende sanitaire voorzieningen toe te voegen zodat uw personeel en bezoekers altijd zijn voorzien.

3. Ingangen bedrijfspand

Het is ook mogelijk om maatregelen te nemen die als voorzorgsmaatregel dienen. Zo kunt u met schoonloopmatten ervoor zorgen dat vuil buiten de deur blijft. Wilt u uw pand niet laten vervuilen, dan is een schoonloopzone onmisbaar. Bij sommige schoonmaakbedrijven kunt u terecht voor zowel de aanschaf als de reiniging van een schoonloopmat. De aan te schaffen schoonloopmat kan desgewenst worden voorzien van het logo van uw bedrijf. Ook kunt u ervoor kiezen een contract af te sluiten met een servicepartner. Deze servicepartner wisselt wekelijks of maandelijks de schoonloopmatten om voor schone exemplaren, Voor de service betaalt u een vast bedrag per maand. U bent in dat geval altijd verzekerd van een schone, droge schoonloopzone.

Wilt u graag uw bedrijfspand op laten frissen met de hulp van een schoonmaakbedrijf? Graag maken wij met u een afspraak om geheel vrijblijvend een advies en prijsopgave te maken voor de schoonmaak of aanverwante schoonmaakdiensten. U kunt ons bellen of e-mailen, dan nemen wij contact met u op.