Gorinchem

Schoonmaakbedrijf in Gorinchem

Bent u op zoek naar een betrouwbaar professioneel schoonmaakbedrijf in Gorinchem,  dan bent u bij Schilten Schoonmaak aan het juiste adres. Met vestigingen in Dordrecht en Vianen zijn we dichtbij en met onze jarenlange kennis van schoonmaken maken wij uw pand tot in de puntjes schoon.

We doen wat we beloven!

Schilten Schoonmaak is flexibel en slagvaardig. We reageren snel op vragen en opmerkingen van klanten en door onze korte lijnen in onze organisatie kunnen we slagvaardig optreden. Met onze flexibele ploeg staan we zo bij calamiteiten voor u klaar bij onze klanten in de regio Gorinchem, Dordrecht, Sliedrecht, Vianen en Breda.

Transparante dienstverlening: borging kwaliteit

Wij werken met een mobiel tijdregistratiesysteem waardoor 24 uur per dag inzichtelijk is welke medewerker waar aan het werk is. Onze medewerkers houden zich hierdoor aan de gemaakte inspanningsverplichting tussen u als opdrachtgever in Gorinchem en wij als schoonmaakbedrijf.  Hierdoor wordt het gewenst kwaliteitsniveau behaald en worden de afgesproken uren gewerkt.

Van schoonmaak, glasbewassing tot sanitaire voorzieningen

Of u nu uw kantoor  in Gorinchem dagelijks schoongemaakt wil hebben, het glas wil laten bewassen of handzeep wil bestellen. U kunt hiervoor bij ons terecht: 1 aanspreekpunt. Wij kunnen uw voorraad toiletpapier, handzeep en vouwhanddoekjes beheren zodat u niet zonder komt te zitten. Maar ook voor het reinigen van tapijt, gevelreiniging en schoonloopmatten kunnen wij u van dienst zijn.

Onze garanties voor een schoon resultaat

  • Opgeleide en gemotiveerde medewerkers
  • Goede schoonmaakmaterialen: smart cleaning
  • Betrouwbaar: NEN4400-1 gecertificeerd, SIEV Keurmerk, sinds 1959
  • Kwaliteitscontrole gericht op optimalisatie van kwaliteit en werkwijze
  • Tijdregistratie: we doen wat we beloven
  • Werkzaam in de regio Gorinchem

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Kortom: voor een compleet pakket aan schoonmaakdiensten in de regio Gorinchem, zit u goed bij Schilten Schoonmaak! Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.