Nieuws

Geplaatst op 15 september 2020

Uw kantoor schoonmaken in de avond: dit kunnen wij voor u betekenen

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje; niet alleen voor bezoekers, maar ook voor uw eigen werknemers. Daarom zorgt u ervoor dat het kantoor fris en schoon oogt. Dit begrijpen wij bij Schilten maar al te goed! Ons doel is om alle zorgen op schoonmaakgebied uit handen te nemen, zodat u en uw werknemers zich kunnen richten op de zaken die belangrijk zijn voor uw onderneming. Wij begrijpen dat u tijdens kantooruren liever niet gestoord wilt worden. Daarom kunnen wij ook uw kantoor schoonmaken in de avond.  In dit artikel leggen wij graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Welke delen van het kantoor kunnen wij in de avond schoonmaken?

Schilten Schoonmaak biedt een uitgebreid scala aan schoonmaakdiensten. Naast dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden en sanitair onderhoud nemen we ook grotere klussen op ons, zoals gevelreiniging, vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaken of professionele tapijtreiniging. Onze medewerkers maken gebruik van hoogwaardige, duurzame schoonmaakmiddelen van Kleen. Hierdoor kunnen we een consistente topkwaliteit garanderen. We plannen de werkzaamheden altijd in overleg met u in, rekening houdend met uw schoonmaak voorkeuren voor de avonduren.

Uw kantoren schoonmaken in de avonduren doen wij zo

Bij Schilten Schoonmaak begrijpen wij dat u tijdens kantooruren liever niet heeft dat een van onze medewerkers met een stofzuiger door het pand loopt, of dat de sanitaire voorzieningen tijdelijk onbereikbaar zijn omdat deze worden schoongemaakt. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw kantoor ’s avonds te laten reinigen. Samen met u maken wij heldere afspraken over het tijdstip waarop onze medewerkers aanwezig zijn om het pand of de showroom schoon te maken. Kiest u voor het schoonmaken van uw kantoor in de avonduren, dan kunt u erop vertrouwen dat uw kantoor de volgende ochtend fris en schoon is.

Kwaliteit gewaarborgd bij kantoren schoonmaken in de avonduren

Bij het laten schoonmaken van uw kantoor in de avond bent u niet fysiek aanwezig om het resultaat te beoordelen. Schilten Schoonmaak begrijpt uw zorgen en neemt die weg met strikte kwaliteitscontroles. We maken gebruik van een tijdsregistratiesysteem om de aanwezigheid van onze medewerkers te volgen. Zo verzekeren we dat de overeengekomen werkzaamheden daadwerkelijk worden uitgevoerd. Op deze manier kunnen wij bij bedrijven waar wij na kantoortijd in de avonduren kantoren schoonmaken, de werktijden van onze medewerkers monitoren. Onze digitale kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat de schoonmaakresultaten voldoen aan onze normen.We delen de resultaten met u via e-mail, waardoor u altijd op de hoogte bent van de prestaties.

Uw kantoor laten schoonmaken in de avond?

Schilten Schoonmaak staat klaar om uw kantoor in de avonduren professioneel schoon te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we uw zakelijke omgeving in de avonduren optimaal kunnen verzorgen.