Nieuws

Geplaatst op 15 september 2020

Uw kantoor schoonmaken in de avond: dit kunnen wij voor u betekenen

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje; niet alleen voor bezoekers, maar ook voor uw eigen werknemers. Daarom zorgt u ervoor dat het kantoor fris en schoon oogt. Dit begrijpen wij bij Schilten maar al te goed! Ons doel is om alle zorgen op schoonmaakgebied uit handen te nemen, zodat u en uw werknemers zich kunnen richten op de zaken die belangrijk zijn voor uw onderneming. Wij begrijpen dat u tijdens kantooruren liever niet gestoord wilt worden. Daarom kunnen wij ook uw kantoor schoonmaken in de avond.  In dit artikel leggen wij graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Welke delen van het kantoor kunnen wij in de avond schoonmaken?

Bij Schilten bieden wij schoonmaakdiensten aan in de breedste zin van het woord. Naast de normale, dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden en sanitair onderhoud kunt u hierbij denken aan grotere klussen zoals gevelreiniging, vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaken of professionele tapijtreiniging. Onze medewerkers zijn bekwaam in wat zij doen en maken uw kantoor schoon met kwalitatief goede en duurzame schoonmaakmiddelen van Kleen. Dit maakt dat wij u kunnen garanderen dat onze schoonmaakwerkzaamheden altijd van de hoogst haalbare kwaliteit zijn. Op welk tijdstip wij de werkzaamheden uitvoeren, gaat altijd in overleg met u. Vindt u het prettig als wij uw kantoren schoonmaken in de avonduren, zodat u daar overdag geen last van heeft? Dan is dat uiteraard geen enkel probleem. We horen graag welke tijden voor u het beste uitkomen, zodat we ons werkrooster hierop kunnen aanpassen.

Uw kantoren schoonmaken in de avonduren doen wij zo

Bij Schilten Schoonmaak begrijpen wij dat u tijdens kantooruren liever niet heeft dat een van onze medewerkers met een stofzuiger door het pand loopt, of dat de sanitaire voorzieningen tijdelijk onbereikbaar zijn omdat deze worden schoongemaakt. Daarom biedt Schilten Schoonmaak ook aan om het kantoor te laten schoonmaken in de avond. Samen met u maken wij heldere afspraken over het tijdstip waarop onze medewerkers aanwezig zijn om het pand of de showroom schoon te maken. Kiest u ervoor om uw kantoor te laten schoonmaken in de avond, dan komt u de volgende ochtend gegarandeerd binnen in een schoon kantoor!

Gegarandeerd uitgevoerde werkzaamheden in de avond

Als u uw kantoren in de avonduren laat schoonmaken, bent u er natuurlijk niet zelf bij aanwezig. U ziet de volgende dag pas of het kantoor goed is schoongemaakt in de avond. We begrijpen dat dit misschien een beetje spannend kan aanvoelen. Gelukkig kunnen wij, Schilten, de kwaliteit van ons werk altijd waarborgen, ook als wij uw kantoren schoonmaken in de avonduren. Hiervoor werken wij met een tijdsregistratiesysteem. Op deze manier kunnen wij bij bedrijven waar wij na kantoortijd in de avonduren kantoren schoonmaken, de werktijden van onze medewerkers monitoren. U kunt er dus vanuit gaan dat werkzaamheden op de afgesproken tijden ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Kwaliteit gewaarborgd bij kantoren schoonmaken in de avonduren

Naast het tijdsregistratiesysteem maken we bij Schilten ook nog gebruik van digitale kwaliteitscontroles om onze kwaliteit te waarborgen. Wij zullen hierbij de kwaliteit van het werk dat geleverd wordt tijdens het schoonmaken van de kantoren in de avonduren controleren en intern bespreken. Uiteraard brengen we u ook op de hoogte van de behaalde resultaten. Dit doen wij per mail, zodat u ook als u kiest voor kantoren schoonmaken in de avonduren altijd goed op de hoogte bent. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben of bepaalde werkzaamheden willen aanpassen, dan gaan we uiteraard graag met u in gesprek. Zo bent u er zeker van dat het kantoor goed wordt schoongemaakt in de avond helemaal aan uw wensen wordt aangepast.

Kantoor laten schoonmaken in de avond? Neem contact op!

Bent u benieuwd wat onze professionals voor de schoonmaak van uw kantoor in de avond kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.