Nieuws

Geplaatst op 15 september 2020

Uw kantoor schoonmaken in de avond: dit kunnen wij voor u betekenen

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje; niet alleen voor bezoekers, maar ook voor uw eigen werknemers. Daarom zorgt u ervoor dat het kantoor fris en schoon oogt. Dit begrijpen wij bij Schilten maar al te goed! Ons doel is om alle zorgen op schoonmaakgebied uit handen te nemen, zodat u en uw werknemers zich kunnen richten op de zaken die belangrijk zijn voor uw onderneming. Wij begrijpen dat u tijdens kantooruren liever niet gestoord wilt worden. Daarom kunnen wij ook uw kantoor schoonmaken in de avond. In dit artikel leggen wij graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Welke delen van het kantoor kunnen wij schoonmaken?

Bij Schilten bieden wij schoonmaakdiensten aan in de breedste zin van het woord. Naast de normale, dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden en sanitair onderhoud kunt u hierbij denken aan grotere klussen zoals gevelreiniging, vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaken of professionele tapijtreiniging. Onze medewerkers zijn bekwaam in wat zij doen en maken uw kantoor schoon met kwalitatief goed en duurzame schoonmaakmiddelen van Kleen. Dit maakt dat wij u kunnen garanderen dat onze schoonmaakwerkzaamheden altijd van de hoogst haalbare kwaliteit zijn.

Uw kantoor schoongemaakt tijdens avonduren

Bij Schilten Schoonmaak begrijpen wij dat u tijdens kantooruren liever niet heeft dat een van onze medewerkers met een stofzuiger door het pand loopt, of dat de sanitaire voorzieningen tijdelijk onbereikbaar zijn omdat deze worden schoongemaakt. Daarom biedt Schilten Schoonmaak zijn diensten ook in de avond aan. Samen met u maken wij heldere afspraken over het tijdstip waarop onze medewerkers aanwezig zijn om het pand of de showroom schoon te maken. Kiest u ervoor om uw kantoor te laten schoonmaken in de avond, dan komt u de volgende ochtend gegarandeerd binnen in een schoon kantoor!

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd, ook in de avond

Bij Schilten werken wij met een tijd registratiesysteem. Op deze manier kunnen wij bij bedrijven waar wij na kantoortijd in de avond uren kantoren schoonmaken, de werktijden van onze medewerkers monitoren. U kunt er dus vanuit gaan dat werkzaamheden op de afgesproken uren ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Daarnaast zetten wij regelmatig digitale kwaliteitscontroles. De resultaten van deze controle worden bij ons intern besproken en door u ontvangen per mail. Zo blijft u altijd op de hoogte van door ons behaalde resultaten – ook als u tijdens de uren dat wij het kantoor schoonmaken zelf niet aanwezig bent.

Bent u benieuwd wat onze professionals voor de schoonmaak van uw kantoor kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.