Nieuws

Geplaatst op 9 december 2016

De kosten van een schoonmaakbedrijf, wij geven u een indicatie

Het schoonmaken van uw kantoorpand is waarschijnlijk niet het leukste bij het leiden van uw eigen bedrijf. Toch is het alles behalve onbelangrijk. Een schoon kantoor geeft namelijk een frisse uitstraling, is beter voor de gezondheid en gaat hierdoor ook nog eens langer mee! In sommige gevallen is het niet wenselijk om zelf de schoonmaak te verzorgen. In dit soort situaties is een professioneel schoonmaakbedrijf dé oplossing! Maar is dit dan niet ontzettend duur? In dit artikel geven we u hierover een indicatie aan de hand van de volgende zaken:

Soorten diensten

Uiteraard hangt de prijs van schoonmaakdiensten enorm af, van het soort dienst waarvan u gebruik wenst te maken. Zo kunt u kiezen voor de algehele schoonmaak van uw pand maar ook voor gevelreiniging of glazenwassen.  In alle gevallen kunnen schoonmaakopdrachten op maat aangevraagd worden en kan er, in samenspraak met u, overlegd worden wat er wel/niet gedaan moet te worden. Zo betaalt u nooit te veel en kan er zo effectief mogelijk worden gewerkt. Een ander bijkomend aspect is dat ook zeer specifieke schoonmaak vervuld kan worden,. De kosten hiervan wegen vaak niet op tegen de moeite die u hiervoor zelf zou moeten doen.

Frequentie

Uiteraard is het van groot belang met welke frequentie de schoonmaakdiensten vervuld dienen te worden. Is dit bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks? Vanzelfsprekend is dit een belangrijk onderdeel in de opbouw van de kosten. Het schoonmaakbedrijf kan u daarbij adviseren over de benodigde hoeveelheid schoonmaak die is vereist. Hierdoor verkrijgt u een beter beeld van de daadwerkelijke schoonmaakkosten.

Gemiddelde kosten

Wat de schoonmaakkosten voor uw bedrijf bedragen, hangt sterk af van de schoon te maken oppervlakte. Het gemiddelde uurtarief bij een wekelijkse schoonmaak is afhankelijk van het aantal in te zetten uren en de benodigde schoonmaakmiddelen en -materialen. Een kantoor wekelijks laten schoonmaken kan al vanaf 150 euro per maand. Om tot een goede indicatie is het raadzaam om alvorens de grootte van de schoonmaak te bepalen en wat u graag gereinigd wilt hebben. Dit zodat er een offerte op maat kan worden opgesteld en u weet wat u kunt verwachten.

Wij van Schilten Schoonmaak hebben jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche en leveren kwaliteit op maat. Ontvangt u graag een offerte voor professionele schoonmaak op bijvoorbeeld het kantoor? Neem dan gerust  contact met ons op. Dan bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen en komen tot de best mogelijke oplossing.