Nieuws

Geplaatst op 8 januari 2018

Nieuwe projecten opgestart

Dit jaar zijn we weer begonnen met de opstart bij een aantal nieuwe klanten! Zo zijn we gestart met de wekelijkse schoonmaak van een Grando keukenshowroom in Barendrecht. Eigenaar Evert Rop heeft bewust voor Schilten gekozen voor een goede kwaliteit van de schoonmaak en het nakomen van afspraken.

Ook VvE Struisriet uit Zwijndrecht wordt vanaf dit jaar door onze medewerkers schoon gehouden. Om goed van start te gaan is er eerst een 0-beurt uitgevoerd zodat we met onze speciale smart clean methode voor trappenhuizen de vloeren streepvrij goed schoon kunnen maken en houden.

Verder gaan we vanaf deze week starten met de schoonmaak van het kantoor van Drukkerij Dekkers van Gerwen in Dordrecht. Directeur eigenaar Harjan Dekkers wil ontzorgd worden zodat hij geen omkijken meer heeft naar de schoonmaak van zijn kantoor en hij zich volledig kan focussen op zijn eigen bedrijfsproces.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor de schoonmaak van uw pand? Als u het contactformulier op onze website invult maken wij een afspraak met u voor een vrijblijvend advies en prijsvoorstel.