Nieuws

Geplaatst op 1 juli 2015

Schilten Schoonmaak behaalt SIEV Keurmerk!

Op 30 juni heeft Schilten Schoonmaak uit handen van Keurmerk Nederland het SIEV Keurmerk ontvangen. Na een inspectie waarbij gecontroleerd werd of de diverse inspectieonderdelen op orde waren ontving Antoine Verhoef uit handen van Gijsbert van Voorst van Keurmerk Nederland het SIEV Keurmerk.

SIEV Keurmerk
Het keurmerk SIEV is door de branche vereniging Schoonmaken is een VAK (SIEV) opgezet. Het keurmerk is vergelijkbaar met de tegenhanger, het OSB Keurmerk: Het SIEV keurmerk is meer gericht op de MKB schoonmaakbedrijven.

Wat onder andere getoetst worden zijn de tijdige en volledige betaling van de belastingen, betalingen conform de schoonmaak cao, MVO-beleid, arbeidsomstandigheden en een actuele Risico inventarisatie. Voor opdrachtgevers geldt dat als ze kiezen voor een bedrijf met een SIEV keurmerk ze een garantie hebben dat het bedrijf zich conform de regels gedraagt en zich houdt aan de schoonmaak CAO.

Dit was voor Schilten Schoonmaak ook de reden om dit keurmerk te behalen en te laten zien dat Schilten Schoonmaak een betrouwbaar schoonmaakbedrijf is. Schilten Schoonmaak is het eerste bedrijf in Dordrecht die het Keurmerk behaald heeft.