Nieuws

Geplaatst op 22 april 2016

Schilten Schoonmaak op de VvE Beurs in Rotterdam

De VvE beurs Rotterdam 2016

De VvE beurs Rotterdam is de onafhankelijke informatiebeurs waar VvE’s, VvE bestuursleden en VvE beheerders diverse onderhoudsbedrijven en dienstverleners elkaar kunnen ontmoeten. De VvE beurs Rotterdam vindt plaats op donderdag 19 mei 2016 in de Laurenskerk Rotterdam en is gratis toegankelijk voor bezoekers. Schilten Schoonmaak staat met een stand op deze beurs.

Aanbod uit de regio onder een dak
Als Vereniging van Eigenaren wilt u dat uw panden goed worden onderhouden. Zo behoudt u immers de waarde van het vastgoed. Daarvoor zijn de juiste partners, die u in het onderhoud en beheer kunnen bijstaan van essentieel belang. De VvE beurs Haaglanden biedt een uniek platform om op een laagdrempelige manier informatie te verzamelen en offertes op te vragen bij tal van gespecialiseerde bedrijven die u in dit onderhoud kunnen voorzien. De beurs is gratis toegankelijk. Meer informatie.

Programma VvE Beurs

Wethouder Ronald Schneider (Stedelijke Ontwikkeling en Integratie) opent de beurs om 12.00 uur. Naast de unieke samenstelling van exposanten uit diverse branches is er een doorlopend programma met workshops & presentaties waarbij recente ontwikkelingen en vraagstukken uit de VvE markt worden belicht. Trendwatcher Adjiedj Adjiedj Bakas zal tijdens de beurs een exclusief gastoptreden verzorgen. Blijft op de hoogte over de laatste ontwikkelingen rondom de VvE beurs via Facebook en Twitter.