Nieuws

Geplaatst op 17 mei 2017

Schoonmaakservice, wat mag u hiervan verwachten?

Het uitbesteden van schoonmaakwerkzaamheden is in vele gevallen een goed idee. Zeker op kantoor, waar dagelijks meerdere werknemers van ’s ochtends tot ’s avonds aanwezig zijn, is een dagelijkse schoonmaakroutine onmisbaar. Daarom is het zeer van belang dat u dit overlaat aan een professionele partij. Maar waar moet u hierbij allemaal aan denken? En wat mag u eigenlijk verwachten van deze partij? Wij vertellen u er alles over!

1. Professionaliteit

Wanneer u dagelijks schoonmakers over de vloer krijgt, verwacht u een zekere mate van professionaliteit. Wij begrijpen dit als geen ander! Zorg daarom altijd dat u samenwerkt met een partij met de benodigde ervaring. Zo bent u verzekerd van professionele en betrouwbare medewerkers. Zij stellen zich niet alleen professioneel op, maar stralen dit tevens uit.

2. Afspraak is afspraak

U heeft natuurlijk bepaalde verwachtingen wanneer u op zoek gaat naar een professioneel schoonmaakbedrijf. Maak in het begin duidelijke afspraken, zodat er niemand voor verrassingen komt te staan. Zo weten jullie beide wat je aan elkaar hebt. Andere afspraken waar u bijvoorbeeld aan kunt denken zijn kledingvoorschriften, regels of routines binnen uw organisatie. Laat het ook altijd weten wanneer u niet tevreden bent over afspreken. Transparantie naar elkaar toe is zeer belangrijk! Maar over het algemeen geldt: afspraak is afspraak. Wanneer u dus samenwerkt met een professionele partij, mag u er vanuit gaan dat deze afspraken ook daadwerkelijk worden nagekomen.

3. Werkzaamheden

Het maken en nakomen van afspraken is – van beide kanten! – dus zeer belangrijk. Zo ook over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Een schoonmaker is nog geen conciërge of facilitair medewerker – iets dat zo nu en dan nog wel eens wordt vergeten. Onduidelijkheden over de werkzaamheden van je schoonmaakservice? Of zijn er bijzonderheden met betrekking tot de werkzaamheden die jullie hebben afgesproken? Zorg er dan voor dat dit altijd wordt vastgelegd. Dit voorkomt eventuele verwarring en zorgt ervoor dat, wanneer er bijvoorbeeld (tijdelijke) vervanging moet komen voor je vaste schoonmaakploeg, het goed inzichtelijk is wat er normaal gesproken wordt gedaan op een dag.

Bent u op zoek naar een professionele partij die schoonmaakwerkzaamheden geheel uit handen kan nemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van Schilten schoonmaak kijken graag naar wat we voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie of vragen kunt u het best contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met een persoonlijk advies!